Autor Wątek: 1.2 "Black Shark"  (Przeczytany 141302 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kusch

• Global Moderator
Odp: 1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #795 dnia: Lipca 31, 2007, 12:44:57 »
Jak napisałeś po rosysjku to się nie dziw, że Cię nie zrozumieli.  :118:

Pomysł SwingKida był faktycznie poroniony, a co do tych banów i znikających tematów to moderatorom brak wyczucia i taktu. Nie to co u nas . :002:

Some1 przypominam Ci, że jesteś moderatorem i możesz edytować swoje posty  :021:
A tak poza tym nie ma co ubolewać nad tym betetesterem, lepiej pomyśleć jak się teraz wciś na jego miejsce buachahahha

Ps;
Czy dziś przypadkiem nie jest 31 lipiec?
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

poko24

• Gość
« Odpowiedź #796 dnia: Lipca 31, 2007, 12:48:26 »
Próbuj Kusch, masz dużego Repa za te wszystkie fotki itp. Nic nie szkodzi próbować, choć akurat na miejsce SK trudno byłoby się wcisnąć. Nie wiem jakie trzeba mieć kwalifikacje. A jak się dostanieś to prześlesz nam kopie BS? ;) Żart!
« Ostatnia zmiana: Lipca 31, 2007, 12:56:12 wysłana przez poko24 »

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #797 dnia: Lipca 31, 2007, 13:00:31 »
Jak tak czytam, to zaczyta powoli przypominać sytuację ze stajni której jest poświęcony dział wyżej.

Na litość Boską lancer, nie strasz...

poko24

• Gość
« Odpowiedź #798 dnia: Lipca 31, 2007, 13:04:20 »
A o co chodzi, bo ja troche nie jestem w temacie (tym wyżej)...?

« Odpowiedź #799 dnia: Lipca 31, 2007, 13:08:02 »
Wags będzie robił za nasze słoneczko. :D "Be sure Black Shark in two weeks!"

A o co chodzi, bo ja troche nie jestem w temacie...?
O porównanie polityki ED do światka IL2... niestety. Czyli podobne podejście do klienta. Ale i tak wszyscy kupują, mimo psioczenia. :D

Trafne spostrzeżenie lancer.
« Ostatnia zmiana: Lipca 31, 2007, 13:13:22 wysłana przez Jascha »

poko24

• Gość
« Odpowiedź #800 dnia: Lipca 31, 2007, 13:14:31 »
Kiedyś "będzie kiedy będzie", a teraz "dwa tygodnie"... Kogo nie zapytasz z testerów (szczególnie GGTharos), to tak odpowiada :/, a Wags przecież kłamie ;)
« Ostatnia zmiana: Lipca 31, 2007, 13:23:37 wysłana przez poko24 »

Offline Adam/Zenek

• *
  • I come on like a bloodstained Hurricane...Mk IIc
« Odpowiedź #801 dnia: Lipca 31, 2007, 14:20:39 »
Eeee..tam. Olo jest jak dobra matka dla swojego "community". Prosili go o Su-26 i wykonał prośbę. :D Niczego nam nie odmówi. :D
A tak na poważnie może to zaraźliwe u twórców symulatorów? Najgorsze jest to, że na każdym nowym filmiku BS'a widać tylko tego Ka-50. Ciekawe czy będzie więcej zwolenników latania na śmigłowcu, czy na suszaro-fighterach? :121:
ZenoPL

poko24

• Gość
« Odpowiedź #802 dnia: Lipca 31, 2007, 17:32:58 »
Ja jestem definitywnym zwolennikiem suszarek, no ale niestety będę musiał się przesiąść - jak porucznik Karski z komiksów Rosińskiego "Pilot śmigłowca" - z przyczyn ode mnie niezależnych. Chcę czerpać pełnię zabawy z nowego LockOna, a suszarki się nie zmienią :(.

Aaa. Zwróćcie uwagę co od jakiegoś tygodnia ciągle powtarza GG - "Poczekajcie na ogłoszenie", a Wagsa jak nie widać, tak nie widać. Nie wiadomo czy będzie to oddzielny produkt, czy wydany w formie patcha.

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #803 dnia: Lipca 31, 2007, 17:59:45 »
Co ciekawe tematy i posty poleciały też z simhq.com, to już jest prawie jak odrolnianie terenów przez CBA. Jeżeli oni naprawdę zrobią to ''stand alone'' i nie będę mógł sobie polatać żabą nad nowym terenem Gruzji, po której ulicach jezdżą upragnione przezemnie ciężarówki z działkami ZU-23 na pace, to, to... i tak to pewnie kupię muachhahaha, tylko będę w tej nielicznej może 25% grupie obecnych użytkowników LO.
« Ostatnia zmiana: Lipca 31, 2007, 18:05:43 wysłana przez Kusch »
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

poko24

• Gość
« Odpowiedź #804 dnia: Lipca 31, 2007, 18:27:33 »
No, no, też słyszałem o tych postach na simhq.com. A wiesz coś więcej? Zrobiło się ciekawie jak w jakieś telenoweli (no może to złe porównanie, bo od kiedy te mydlane opery są ciekawe?). A kampania marketingowa BS kręci się sama, ale czemu w formie antyreklamy i co o tym wszystkim mają myśleć nowi w temacie...?

« Odpowiedź #805 dnia: Lipca 31, 2007, 18:39:04 »
... i tak to pewnie kupię muachhahaha, tylko będę w tej nielicznej może 25% grupie obecnych użytkowników LO.

Weź tylko pod uwagę, że jeżeli BS powstanie jako osobna gra niezależna od LO to zyska też nowych użytkowników, niezwiązanych wcześniej z LO.

Szczerze mówiąc nie widzę najmniejszego powodu aby sobie "podnosić ciśnienie" - jak BS wyjdzie (jeżeli w ogóle wyjdzie) to się zobaczy. Bo i tak większość osób tutaj bywających kupi BS, niezależnie od tego czy będzie to dodatek do LO czy gra "stand alone". Tak jak kupują wszystkie (czemu tak mało?) nowo wychodzące "symulatory lotnicze". Większym problemem dla potencjalnych użytkowników Sharka na tym forum jest to czy pociągnie go ich sprzęt niż to czy gra będzie częścią LO czy osobnym produktem. :118:

A kampania marketingowa BS kręci się sama, ale czemu w formie antyreklamy i co o tym wszystkim mają myśleć nowi w temacie...?

Z tą antyreklama to też przesada - kto będzie pamiętał o tych "zadymach" gdy już BS wyjdzie!?

poko24

• Gość
« Odpowiedź #806 dnia: Lipca 31, 2007, 19:09:35 »
Właśnie. Wszyscy kupią, bo nie ma w tym temacie za dużej konkurencji - teraz nawet żadnej, bo FighterOps idzie ślimaczym tempem. Jeszcze ten pomysł z dokupywanie kolejnych flyable. Eh!

« Odpowiedź #807 dnia: Lipca 31, 2007, 19:41:37 »
Wiesz, ten pomysł z dokupywaniem kolejnych flyable to jak teraz pomyślę nawet dobry chwyt reklamowy dla symulatora (który nigdy nie powstanie chyba :118: ). Bo co myśli spragniony jakości klient? - Skoro każą płacić za każdy osobny samolot to:
-włożono w niego cholerę roboty ->jego jakość jest na wysokim poziomie-> muszę go mieć.
W praktyce oznacza to że jeśli taki treningowy Talon będzie zrobiony na bardzo wysokim poziomie, będzie miał wszystko odwzorowane tak ,że mucha nie siada, dźwięki , fizyka etc, to po przygodzie z takim sprzętem zainteresowany wyda każdą nieomal kasę na takiego F16 czy F15.
Z perspektywy jednak upływających lat rozsądek każe wykluczyć takie myślenie , tym bardziej że nasuwa się podejrzenie iż to całe przedsięwzięcie ma tylko i wyłącznie charakter zarobkowy - ze sprzedaży koszulek, kubków i innych podobnych gadżetów a wizja kolejnego dobrego symulatora to zwykła ściema i haczyk.  :banan.
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

« Odpowiedź #808 dnia: Lipca 31, 2007, 20:25:54 »
Pomysł z dokupywaniem kolejnych samolotów w wersji "flyable", przy jednoczesnej nieodpłatnej ich dostępności w wersji AI (dla kompatybilności sieciowej) jest jednym z najrozsądniejszych rozwiązań w rozbudowywalnych symulatorach, wszystko byłoby SUPER, gdyby ...

...to nie była tylko ściema o jakiej pisze Edelman  :021: :021: :021:

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #809 dnia: Lipca 31, 2007, 20:55:43 »
Dlaczego uważacie, że to ściema?