Autor Wątek: 1.2 "Black Shark"  (Przeczytany 141771 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Schmeisser

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #45 dnia: Lipca 12, 2005, 12:33:38 »
Swier generalnie od momentu gdy kota kupil sobie to jest jakis (sero) pozytywny

damos

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #46 dnia: Lipca 12, 2005, 16:58:50 »
Cytat: F. von Izabelin
póki będzie tylko hokum, troche nudne.
ciekawiej by było jakby było coś jeszcze z "opforu" by Hokum miał się z kim pobawić.
No... żeby jeszcze tryb kooperacji w jednym kokpicie zrobili... to by była jazda ! :)) Niech jeden sobie pilotuje a drugi namierza i exterminuje...  :lol:

McHaron

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #47 dnia: Lipca 12, 2005, 19:04:18 »
Jasne, owszem, super. Mogliby się wreszcie postarać i przynajmniej wyrównać szanse stron USA i Sovietów. W USA brakuje możliwości zwalczania radarów (HAARM) i przenoszenia bombek w F-15 + lantrin i namierzanie pasywne.

damos

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #48 dnia: Lipca 12, 2005, 20:01:05 »
Cytat: McHaron
przenoszenia bombek w F-15 + lantrin i namierzanie pasywne
Zapomnij... zeby nie deklasowac kufajmanow dali byu choc Panavia-Tornado... :(( (przesiadl bym sie z SU25 :)

Schmeisser

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #49 dnia: Lipca 12, 2005, 20:57:24 »
JEEEEEEEEEEZZUUUUU
własnie poczułem na sobie moc określenia które ukułem 4 lata temu

KUFAJMAN

zrozumiałem że ON PISZE MIEDZY INNYMI O MNIE

...  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

cóż za trauma

303_Shpacoo

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #50 dnia: Lipca 12, 2005, 21:35:22 »
I tak zakończył się przebiegły proces zemsty wsiech kufajmanów świata na Uberścierwolq, dokonany ręką jego samego  :mrgreen:

Offline Kusch

• Global Moderator
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #51 dnia: Lipca 12, 2005, 21:36:43 »
Cytat: McHaron
Mogliby się wreszcie postarać i przynajmniej wyrównać szanse stron USA i Sovietów

No mogli by w koncu,przynajmniej by hamburgery nie musiały kufajmanskim sprzetem na serwku latać :mrgreen:

Cytat: Schmeisser
zrozumiałem że ON PISZE MIEDZY INNYMI O MNIE

Powiem Wam coś tylko szaa.Wiecie jakiej on muzyki słucha w domu,jakieś marsze Aleksandrowa :lol:  :lol:  :lol:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

McHaron

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #52 dnia: Lipca 12, 2005, 23:55:33 »
A ja nie mam nic przeciwko Marszom Aleksandrowa. Muzyka jest uniwersalna :).

Graf

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #53 dnia: Lipca 13, 2005, 02:05:37 »
Ja też ich słucham. I powiem wam tylko tyle, że robię to z czystej wygody. Po jaką ciężką cholerę mam się potem uganiać po polu z ciężkim karem, skoro mogę czysto i z zaśpiewem zawołac kufajmana, żeby wychylił z transzei głowiznę prosto w szparę od kasownika...

swier

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #54 dnia: Lipca 13, 2005, 10:18:21 »
uważaj Drogi Grafie żebyś nie ustrzelił szajsera przez przypadek hihihihi

jednak historia potrafi płatać psikusy. szajser kufają  :lol:

Ej Szajserze Iwanowiczu! Wali Wam z walonek na całą halę zakładową! Aż głazy szczypią!

:mrgreen:

Schmeisser

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #55 dnia: Lipca 13, 2005, 12:30:43 »
Panie w Niebiesiech....

BUHHAAH

swier

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 01, 2005, 16:18:31 »
news jest wprawdzie o Nowym Simie, ale niech będzie w temacie o 1.2:

The new simulation will be more hardcore (like F4) and will feature clickable cockpits - it will feature the F-16, MiG-29K, and Mi-28 and Ithink Ah-64 helicopters, and also all the aircraft from LOMAC possibly with AFM.

czyli mniej więcej:
nowa symulacja bedzie bardziej harcore'owa (jak F4), i będzie zawierała klikalne kokpity. Będzie można polatać F16, MiGiem 29K, Mi28 i jak sadzę Ah64, a także wszystkimi samolotami z LOMACa, być może z AFM

fajnie się zapowiada  :P

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #57 dnia: Sierpnia 01, 2005, 18:24:22 »
Ah 64 to dwuosobówka więc fajnie by było gdyby dali jakiś samolot z 2-sterem (ale i tak są to moje wymysły i nadzieje co do każdego nowego sim). A te more hardcore ... oby te hardcore nie okazało się "Action, no simulation" lub "If you want hardcore sim, buy new graphic card" :/ Ale czekam z niecierpliwością :)

PS. Fajnie by było gdyby zrobili (no bo realizm przedewszystkim :D) dwuster dla każdego samolotu w wersji szkoleniowej. F-16B itp. Byłoby fajnie :) Chyba za dużo wymagam :)

Krzysztof

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #58 dnia: Sierpnia 01, 2005, 19:32:45 »
Moim skromym zdaniem nie powinno byc Ah-64 ... przynajmniej w wersji multiplayer dla 2 osob ;-) Poniewaz pomysl co bedzie  sie dzialo jak osoba z tylu zacznie lagowac . Ja tam wole miec wszystko sam  pod kontrola. Nawet jesli cos skopie to bedzie najwyzej na mnie.

P.S.
 Zgodze sie na ten pomysl  jezeli bedzie mozna  wystrzelic nawigatora ( razem z fotelem ) wrazie problemow ;-)

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #59 dnia: Sierpnia 01, 2005, 20:05:31 »
No wiesz, internet szybko się rozwija więc jak nie chcesz to nie będziesz z tego korzystał ale im więcej możliwości tym lepiej czyż nie?:). No a lagi zawsze doskwierają. Czy to w 2-osobówce czy 1-osobówce.