Autor Wątek: 1.2 "Black Shark"  (Przeczytany 141658 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #120 dnia: Sierpnia 24, 2005, 11:41:18 »
Cytat: Kusch
Falkon will seem to us a pity arcade. Such quality of study is planned because this simulator, in a combination to a training cockpit of manufacture of the Spanish firm (with which cooperates ED), will be used as a real simulator of pilots! You Want - fly on a computer, and you want - buy a cockpit for one million dollars (only!) Also fly almost on the present.

o ja pier.....

tylko modlić się o to:)
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

swier

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #121 dnia: Sierpnia 24, 2005, 12:14:43 »
it detailed elaboration of the Earth will be simply improbable: the polygonal trees unsteady under impulses of a wind and breaking at collisions with them, a grass which waves from the air stream created by blades of the helicopter...

ciekawe czy komputery NASA w Huston to pociągną  :wink:

Boxster

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #122 dnia: Sierpnia 24, 2005, 13:23:21 »
Zapowiada się extra, mega miodny dodatek... tylko nie chce mi się czekać jeszcze rok - ktoś tu wspominał o takiej możliwości - ja tego nie zniosę, nie dam rady...  :wink:

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #123 dnia: Sierpnia 24, 2005, 13:59:28 »
Nie jetem pewien, ale czy chodzi min. o to, że będzie można zawadzić o drzewo??

Offline Kusch

• Global Moderator
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #124 dnia: Sierpnia 24, 2005, 17:30:46 »
The Second project is a simulator of fighter F-16 (on which at developers huge quantity of the literature). F-16 it will be realized sverhpodrobno, down to insertion of refueling hoses and connection of wires - Falkon will seem to us a pity arcade. Such quality of study is planned because this simulator, in a combination to a training cockpit of manufacture of the Spanish firm (with which cooperates ED), will be used as a real simulator of pilots! You Want - fly on a computer, and you want - buy a cockpit for one million dollars (only!) Also fly almost on the present. Besides developers of game have an arrangement with Mikoyan's firm about granting all open materials on fighters the Instant. So there is a hope to see in this game so worked IeA-29NIO and IeA-29E (new Indian). The Battlefield of a simulator will be the Near East - Syria, Lebanon and other countries. In due course it is planned to simulate all round Earth, but separate regions will be in details worked. Roughly game will leave in one and a half-two year.

Jeszcze nikt tego nie przetłumaczył dla osób nie znających języka.
Może Ja spróbuję.W dużym skrócie;

Następny projekt to symulator Falcona.Będziecie jeszcze błagać o arcade ( to ja sobie pozwoliłem zinterpretować ) Będziemy go realizować z pewną Hiszpanską firmą która już współpracuje z ED.Produkt ten będzie używany jako prawdziwy symulator  :shock:
Oprócz producentów będziemy też współpracować z Mikoyanem.Więc jest nadzieja,że ujrzymy w symulatorze min Miga-29K przeznaczonego dla Indii.
Terenem walk będzie Bliski Wschód,Syria,Liban i inne kraje regionu.Chcielibyśmy także aby gra toczyla się na całej kuli ziemskiej,ale z odpowiednio lepiej odwzorowanymi regionami działań.
Produkt zostanie wydany mniej więcej za dwa i pół roku.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

tomek1988

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #125 dnia: Sierpnia 24, 2005, 17:58:03 »
Czyli święta 2008 :) . Ale może warto czekać? Zapowiada się starcie ED z XSI...

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #126 dnia: Sierpnia 25, 2005, 12:22:01 »
Będziecie jeszcze błagać o arcade

Powinni pewnie dodać: Będziecie błagać o wymagania jakie ma lock-on :D

Cytat: tomek1988
Czyli święta 2008  . Ale może warto czekać? Zapowiada się starcie ED z XSI...

Dopingujmu obu firmom. Wiadomo, że konkurowanie dwuch faworytów poprawia efekt końcowy :)

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #127 dnia: Sierpnia 25, 2005, 15:06:47 »
Będziecie jeszcze błagać o arcade

akurat tworcom chodzilo o to, że "Falcon przy tym, będzie wyglądal jak nędzne Arcade"
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

Offline Kusch

• Global Moderator
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #128 dnia: Sierpnia 25, 2005, 16:55:19 »
1.Nie znam angielskiego.
2.Domyśliłem się ale nie byłem pewien.

janekm

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #129 dnia: Sierpnia 28, 2005, 21:14:36 »
Witam,

Podczas MAX 2005 zaprezentowano wersję alfa nowego patch'a do Flaming Cliffs nazwany "Black Shark", na fotkach widać kokpit "Hokum'a".

Szczegóły tutaj

Pozdrowienia,

Janek

mALy

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #130 dnia: Sierpnia 29, 2005, 00:42:31 »
TU jest troche wiecej fotek.

Offline Kusch

• Global Moderator
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #131 dnia: Sierpnia 29, 2005, 17:11:49 »
Kolejne screeny w dużej rozdziałce;
http://www.simhq.com/_air4/air_153a.html

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #132 dnia: Sierpnia 29, 2005, 19:15:09 »
Fajne fotki,  będzie się tym musiało niezłe dogi latać ;]

Ps. Screen z działkami po bokach jest świetny.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #133 dnia: Sierpnia 29, 2005, 19:19:49 »
Najbardziej mnie martwi, że będzie z tym jak z serią Olegową. Tzn. nie pograsz w Sharka jak nie kupisz LockOn i Flaming cliffs... czyli coś jak fb+aep+pf... znów się przesiądą ludzie na patcha 1.2 jak mnie uda się pewnie w końcu zakupić FC heh. No ale skoro taka cena postępu... :roll:
Achtung Spitfeuer!

McHaron

• Gość
No Niestety
« Odpowiedź #134 dnia: Sierpnia 29, 2005, 19:56:46 »
Patrząc na bieg wydarzeń można spokojnie zaryzykować stwierdzenie, iż chłopaki wymyślili sobie, że będą dodawać sobie po jednej maszynce co jakiś czas do istniejącego symulatora, jak w MFS. Tylko chyba chłopcy postanowili być sprytniejsi od samego Króla Microsoft'u i zamiast pozwalać ludziom wybierać, co chcieliby mieć flyable, to oni zmuszają do trzymania ciągłości serii ... nie fair Bracia Panowie, nie fair. I tak kupię 1.2, ale ten niesmak pozostaje...