Dzięki plikom przesłanym przez Schmicht'a wpadłem na pewien pomysł. Dotychczas byłem trochę sceptyczny co tych zamian kokpitów, ale po paru testach stwierdzam co następuje:
- zmiana taka wpływa tylko na grę w komputerze gracza, w grze on-line nie przeszkadza to innym graczom;
- daje to pewne możliwości rozbudowania zabawy on-line, bo np. Kusch (Pozdrawiam

) pomysłowdawca tej hybrydy Su-22M4 z kabiną Su-25 może sobie lecieć on-line na Su-22M4, a pozostali mają możliwość latania "normalnym" Su-27 (tylko ten kto wrzuci sobie te zmodowane pliki będzie miał Su-27 z kabiną Su-25)
- można dodać do tego polskie F-16 np. z kabiną MiG-29G (przyrządy pokładowe w miarach anglielskich, i w ogóle jakoś wg. mnie bardziej pasuje niż kokpit Su-27 - przy wyłączeniu opcji "HUD in Russian" i wstawieniu opcjonalnego pliku
Persistors lub wyłączeniu opcji językowej będzie gadał w środku po angielsku) lub z kabiną F-15 - to już kwestia gustu (i analogicznie tylko ta osoba będzie miała poprzestawianą kabinę Su-27).
Czyli oprócz opcji plików Su-22M4 flyable można dodać opcję F-16C flyable z kabiną MiG-29G lub F-15 (co prawda analogicznie do tego co pisał Schmicht - HUD będzie od Su-27 - w przypadku kabiny MiG'a to akurat niezbyt rażące)