A co myślicie o tym?
http://allegro.pl/item299113435_sluchawki_z_mikrofonem_i_box_hpi_t99mv_z_wibra.html
Niech Cię Ręka Boska broni ...

Żadnego Iboxa. Ja mam w domu, co prawda inny model, ale podejrzewam wykonanie będzie to samo.

Przede wszystkim tak ciasne, że uszy mi się gotowały, a czaszka cierpiała katusze. (Łeb mam raczej w okolicach średniej krajowej, naszej , nie chińskiej.) Po miesiącu postanowiły sobie pęknąć. (Wychodzi na to, że mój łeb jest twardszy

) No cóż, zdarza się. Reklamacja nie została uznana, bo uszkodzenie mechaniczne. Skleiłem je sobie cjanopanem i przy okazji rozgiąłem blachę wewnątrz kabłąka.

Potem był problem z mikrofonem, raz działał, raz nie. Prawdopodobnie kabelki, ale już nie sprawdzałem, bo słuchawki są dość upierdliwe w rozbieraniu. Na koniec zaczęły szwankować przewody przy potencjometrze głośności, wiec je poprostu walnąłem w kąt. Nie chce mi się już nawet z nimi jechać do reklamacji. No i najważniejsze. Dźwięk jakiegokolwiek silnika w iłku, brzmi w nich jak pierdzenie, a wg producenta (opis na pudełku) to całkiem niezłe miały być :060: Muzyki w nich nie słuchałem. Wolę moje stare, zrujnowane Philips-y. Mój model Iboxa to HP-9600MV. Właśnie je wyciagnałem z kąta. Pewno od tych , które Ty przedstawiłeś różnią się tyko obudową, choć nie sądzę, by była trwalsza. A pomyśleć, że kupiłem je tylko ze względu na mikrofon....