Autor Wątek: [1.02] Latanie on-line Lock On 1.02  (Przeczytany 94481 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

balc3r

• Gość
Odp: [1.02] Latanie on-line Lock On 1.02
« Odpowiedź #105 dnia: Kwietnia 24, 2006, 22:25:26 »
z innej beczki :D
Dodam jutro screeny z naszej dzisiejszej, tak na szybciora zaplanowanej misji  :021:
Oj sporo się działo. Ale to jutro.
Dzięki chłopaki za zajefajny lot.

« Odpowiedź #106 dnia: Kwietnia 24, 2006, 23:29:59 »
.Jeszcze raz żałuje ze ze względu na maszyne z Wami nie polatam. Wole orzełka i już:)

Musk, druhu , polatasz Ty jeszcze z nami! Jeśli starczy Ci na tyle cierpliwości na to aby poczekać na załamanie się delikatnej równowagi politycznej w basenie Morza Czarnego, to wiedz,że wuj Sam wyśle swoich chłopaków do boju a wśród nich Ty będziesz. Oj będziem mieć ciężko z Wami imperialisticzeskije istrebiteli!

Pozdro!
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #107 dnia: Kwietnia 24, 2006, 23:49:59 »
Jeśli chodzi o te wszystkie wygłupy w trakcie wykonywania misji, nad którymi Ed spędził trochę czasu (nawet Brief jest naskrobany zawsze  ;) ) to mnie również niemiłosiernie denerwują.
Widać, że nie wszyscy jeszcze dorośli to takich lotów.  :P
Mam nadzieję, że takie sytuacje będą coraz rzadsze.
Czekamy na kolejnych pilotów. Loty odbywają się dość często wiec dla każdego znajdzie się jakiś termin. :002: Zabawa jest przednia i nauczyć też można się sporo.
Nie ma czego się bać  :021:

Na zachętę wrzucam kolene fotki:
DCS/FSX/AC/pCARS

musk

• Gość
« Odpowiedź #108 dnia: Kwietnia 24, 2006, 23:54:59 »
Fotki fajne, to jest własnie ten klimat...

Storm

• Gość
« Odpowiedź #109 dnia: Kwietnia 25, 2006, 00:06:29 »
1. Iq85 - to tam był jakiś briefing?

2. Iq85 - bo widzisz, jedni loty razem traktują jako dobrą zabawę, a inni jako super ważne zadanie zespołowe. I co ciekawe (ale się teraz zdziwisz!) - jest możliwa zmiana myślenia u tych pierwszych. Wiesz co trzeba zrobić? powiedzieć.
Zwróć też uwagę, że zadania na lot nie były opisane.

3. Musk - czy sądzisz, że w warunkach bojowych samoloty ustawiają się ładnie na pasie startowym jeden obok drugiego w przepisowej odległości AX metrów od siebie? Że po wylądowaniu razem grzecznie kołują na miejsca postojowe z V < 20 kts?

4. Edelmann - wystarczyło napisać to 2 zdanie w twoim poście.
Baaaa... Wystarczyło powiedzieć to podczas tamtego lotu.
Ale po co mowić, jak można opisać typa i zrobić z niego nie wiadomo co... :/

Offline martin

• *
  • Szpieg z krainy jaszczompów
« Odpowiedź #110 dnia: Kwietnia 25, 2006, 00:09:15 »
Skoro już się uporałem z podwójną instalację, to zgłaszam się na rekruta, możecie dopisać mnie do spam listy. GG 133094
tylko jest jeden problem, mogę latać raczej dopiero po 21.00

Martin
Sundowner:U nas jest w czym wybierać - do każdej roboty odpowiednie narzędzia.
Schmeisser: U nas się wysyła 1000 MiGów, mogą być puste.

Offline martin

• *
« Odpowiedź #111 dnia: Kwietnia 25, 2006, 00:14:08 »
3. Musk - czy sądzisz, że w warunkach bojowych samoloty ustawiają się ładnie na pasie startowym jeden obok drugiego w przepisowej odległości AX metrów od siebie? Że po wylądowaniu razem grzecznie kołują na miejsca postojowe z V < 20 kts?

Po pierwsze, ja myślę że tak.
Po drugie, u Edelmana na serwerze to wojna się jeszcze nie zaczeła.
Po trzecie, nie kompromituj się juz bardziej

Martin

Storm

• Gość
« Odpowiedź #112 dnia: Kwietnia 25, 2006, 00:24:39 »
Martin - ale przecież ciebie nie było wtedy na serwerze, kiedy ja grałem, więc... Czemu się wypowiadasz w sprawach, które ciebie nie dotyczą i w ogóle z twoją osobą nie mają stanowiska?

Z mojej strony - EOT.
Jeśli ktoś chce jeszcze się wypowiedzieć w kwestii realizmu podczas misji Edelmanna i zdarzeń jakie miały miejsce - proponuję na PM, czy inne GG, a wątek ten zostawić w spokoju.

Offline martin

• *
« Odpowiedź #113 dnia: Kwietnia 25, 2006, 00:50:22 »
w ogóle z twoją osobą nie mają stanowiska?

A mógłbyś po polsku, bo nie rozumiem

Martin

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #114 dnia: Kwietnia 25, 2006, 07:39:29 »
Witam
Wpadłem na pewien pomysł, ale trudny do z realizowanie ze względu na łącza serwerów.
Ja i Musk też chcielibyśmy poćwiczyć. Można było by postawić nas na jakimś lotnisku za ustaloną granicą gdzie też moglibyśmy sobie ćwiczyć .Być może czasem natknęlibyśmy się na siebie.  :021:[tylko bez strzelania a jak komuśnerwy puszczą to do karceru hehe]  Można by urealnić klimat w ten sposób.
A co do wybryków na waszych ćwiczeniach to proponuje napisać wam regulamin i kopać z serwera, powiedzmy za jakiś określony wybryk. Można też poprzedzić to rozkazem powrotu do bazy i odczekania tam swojej kary.

Pozdrawiam
Maverickdan

balc3r

• Gość
« Odpowiedź #115 dnia: Kwietnia 25, 2006, 09:21:18 »
no dobra - siedzę w pracy i mogę screeny dodawać :D
(P.S. nie sygerować się ilością klatek - chyba w czasie robienia screena PrintScreenem Fraps pożądnie zwalnia ;/ , no ale do dzieła.)

nasz cel
no i powrót do domciu :D

no i ostatni z nas - powolny lot na oparach ;)

OK. Mam pytanko, ostatnio pojawił mi się bug - chyba wiadomo o co chodzi - widzę tekst cały czas na ekranie z czatów ;/
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #116 dnia: Kwietnia 25, 2006, 11:41:37 »
poój, pokój między chrześcijany!

Reagulamin - a i owszem napiszemy jakiś. Choć na chwilę obecną ekipa która lata , jako takiego nie potrzebuje. Jak wypowiedziałem się wczesniej- miło jest patrzeć i latać w takim składzie. Każdy sam się dyscyplinuje przez cały czas. Czuje się klimat! Dla przypomnienia-umiejętności nigdy nie były na dzień dobry najważniejsze(po  to wspólnie latamy aby wspólnie się uczyć wszystkiego), lecz jakaś dyscyplina i chęci (tak tak , zaraz padnie sformułowanie,że dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane ;)  ). Jeśli chodzi o jakieś zasady , to się je spisze - dotyczyć bedą oczywiście podstawowych zasad zachowania sie na ziemi i w powietrzu- ot tak dla zaznaczenia dla  każdego rozpoczynającego z nami zabawę.
Co do latania o ktorym mówił Mav - jak najbardziej. Z muskiem snujemy właśnie opowieści , knujemy pewne wersje scenariusza, na tle którego będziemy razem latać . Coś się powoli klei , a ja już powoli rozpoczynam pracę nad taką kampanijką sieciową dla nas wszystkich. Proszę o ocean cierpliwości. Jak ktoś ma ochote pomóc w tworzeniu - no problem- czy to pomysłem , czy w inny sposób.

Pozdrawiam
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

« Odpowiedź #117 dnia: Kwietnia 25, 2006, 14:20:04 »
Storm ->

chcemy w sposób jak najbardziej zbliżony do realnego latać online

Ed, pozwoolisz, że na GG zawalę Cię pytaniami dot. robienia misji? :020:

KaKa

• Gość
« Odpowiedź #118 dnia: Kwietnia 25, 2006, 16:24:03 »
taaaa... latało się fajnie, gdybym jeszcze tylko się nei zagapił i leciał z tymi myśliwcami co trzeba :) spuszczającymi bomby. Chociaż tak mogłem przynajmniej spróbować lądować na oparach... i prawie się udało ;) gdyby nie to, że na ziemi okazało się, że hamulec nie działa :)

balc3r

• Gość
« Odpowiedź #119 dnia: Kwietnia 25, 2006, 16:43:42 »
a no zakończyło się fajerwerkami ;)
(a miałem tego nie zamieszczać ;P )