Czyli co? Jeśli chodzi o to, że jak jesteś nisko to trochę od tego telepie, to i owszem. Aha - mi też się podoba to, co zaprezentowano. Pięknie. Zostają mi tylko pytania o prowadzenie serwera, a lista jest długa.
Nie. Pogooglaj.
No i to jest dopiero argument.
Owszem jest. Zrobiliście z "preferujących nogi" jakieś, nie przymierzając, "wymierające plemię"

, a wspomniany przeze mnie fakt... Wiadomo.
Nie ma i kiedyś już chwaliłeś się tym, że BoB ma to dzięki Twojej pomocy, a większość symulatorów/gier (w tym Ił-2) nie ma. Nie wydaje mi się (ale jest to oczywiście zwykłe proroctwo), żeby pojawiło się to w nowym CoD. Moje wróżby mówią, że taka rzecz nie leży na drogach, którymi podążają myśli twórców serii w zakresie pisania modelu lotu. Poza tym trudno oczekiwać, żeby Oleg chciał jeszcze bardziej utrudniać lądowania - przecież mogłoby to zniechęcić klientów...
Lepiej sprawdź jeszcze raz, co napisałem "kiedyś", bo pleciesz takie...
Nie wiesz nawet, czy w starym ten efekt był, a do zgadywania, czy będzie w CoD, rwiesz się pierwszy. Zapytałem konkretnie o coś w Il-2. Jak możesz sprawdzić, to sprawdź. Jak nie sprawdziłeś, to po co odpisujesz?
Zrobili raz, widać w DCS:A10 już nie marnują na to czasu, bo nic na ten temat nie słychać, "feature list is final".
Nie wiedziałem. Szkoda by było. Nawet z powodu tego mapnika, o którym wspomniałeś
Poza tym nie da się zrobić całkiem autentycznej animacji pilota sterującego dzieloną przepustnicą.
Czyżbyś poszukiwał ideału?!