Autor Wątek: Coś dla dwuYgrekowych twardzieli  (Przeczytany 7538 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pogo

• Gość
Odp: Coś dla dwuYgrekowych twardzieli
« Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 13, 2006, 18:22:26 »
Kiedyś jak zaspałem to w padłem do łazienki w takim pośpiechu  prysznic golenie itp. czasu mało pochlastałem się jak Bruce Lee w „Wejściu smoka „.Wybiegłem na autobus padało jak cholera , dopiero po chwili w autobusie zobaczyłem jak ludzie się dziwnie na mnie patrzą i chichoczą .Pysk czerwony z odpadającym papierem toaletowym na zacięciach a ze zle spłukanych kudłów wychodził pieniący się szampon . :P

Schizoid_man

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 13, 2006, 18:30:12 »
Tjaaaa. Ja mam często na ogolenie około 2-3 minut - wtedy jest dopiero hardkor  :021: . Nauczyłem się przeprowadzać ten proces tak, że później stosunkowo niewiele po sobie czerwonych śladów zostawiam.  :021:

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 13, 2006, 18:31:56 »

Zastanawiam się lol bo w wyniku działalności operacyjnej utraciłem maszynkę :D :D
...chyba za te ręczniki co je ukradłem z hotelu buahaha
Nie dosć ze trwonicie środki tak potrzebne Rzeszy to jeszcze tracicie tak ważny prototyp sprzętu wywiadowczego!!!!Centrala Was podliczy Szmajs  :021:
Ja używam"od zawsze" jednorazówek Gillettte i tegoż żelu w połączeniu z pędzlem jeszcze z czasów wojska lol(jakieś 10 lat)Willkinsony i BiC chociaż nie wiem jak dobre i tak mi nie starczą-za twardy jestem  :003:
« Ostatnia zmiana: Grudnia 13, 2006, 18:41:08 wysłana przez I/JG53_Angel »
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

« Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 13, 2006, 18:32:12 »
Ja mam często na ogolenie około 2-3 minut

A nie prościej i bezpieczniej sobie budzik o pół godziny wcześniej nastawić :011: :021:

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 13, 2006, 19:39:00 »
Razor? :002: Żartujesz prawda?  :002:
Toż dla dekadenta w cywilu każde 5 minut snu się liczy! Dla mnie też ;). Jak się golę to... o 3 w nocy  :banan Wstaje najczęściej o 8 i na przystanek.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

yowka

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: Grudnia 13, 2006, 19:49:56 »
Swoją drogą to mam nadzieję, że nie będą w tym wątku pisać o problemach golenia swojego zarostu i stosowanych do tego celu urządzeniach nasze Forumowiczki. Chociaż z drugiej strony to interesujący temat....
A co...wypowiem się  :002: stosuję jednorazówki..najczęściej te różowe ale zdarza mi się mieć braki...wiec wtedy ratuje mnie opakowanie mężczyzny-równie dobre maszynki   :021: Kobieta pod wzgl. zarostu musi być cacy  :004: A co do facetów to wolę taki dwu-trzy-dniowy...Angelowi w nim do twarzy a ja lubię jak conieco drapie  :121:

Schizoid_man

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: Grudnia 13, 2006, 19:50:56 »
A nie prościej i bezpieczniej sobie budzik o pół godziny wcześniej nastawić :011: :021:

Nie  :118: . Leon dobrze mówi  :020: . Jak się wstaje o 5:30 to nawet te 2, 3 minuty to sporo  :002: .

« Odpowiedź #37 dnia: Grudnia 13, 2006, 20:22:15 »
Razor? :002: Żartujesz prawda?  :002:

się wstaje o 5:30 to nawet te 2, 3 minuty to sporo  :002: .

Jestem zupełnie poważny - jak mam robotę na rano to wstaje o 5.00, a wychodzę z domu o 6.20 - spokojnie się człowiek ogoli, weźmie prysznic oraz zrobi i skonsumuje śniadanie (jeszcze żonie zdążę zrobić śniadanie - bo kobieta ma fart i pracuje od 10.00, tak więc wstaje o 8.00) :001: - nawet czasem na Forum zdążę zajrzeć  :021: Grunt to właściwa organizacja czasu  :118:

Toż dla dekadenta w cywilu każde 5 minut snu się liczy!

Wypraszam sobie  :004: - od 3 miesięcy jestem cywil i pracuję w "sektorze prywatnym"  :118:

Schizoid_man

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: Grudnia 13, 2006, 20:30:30 »
Podziwiam szczerze. Ja jestem przedstawicielem wiecznie_niewyspanej_młodzieży_licealnej  :020: .

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 13, 2006, 20:41:19 »
A Razor to przedstawiciel wojskowo-drylowego stylu bycia, gdzie wstawanie po 7 to marnowanie poranka, który możnaby przeznaczyć na jakiś bieg przełajowy, albo taplanie w błocku z AK, nie?  :118:

Bladerunner

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: Grudnia 13, 2006, 21:15:12 »
Maszynka: Czerwony Mach 3 jak u Grabarza... Stan ostrzy taki sam...

Żyję jeszcze, bo żadko się gole 1 w tygodniu jak mam pewność jak się nie poharatam :D

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #41 dnia: Grudnia 13, 2006, 21:29:23 »
Dla prawdziwych macho - "golenie" superszybkie i o przedłużonej trwałości:

Natrzeć zarośniętą gębę spirytem i przystawić na moment zapałkę  :karpik :karpik :karpik
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

Elwood

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: Grudnia 13, 2006, 21:39:01 »
Ad Leon: mój rekord to umycie głowy nie wysiadając z samochodu, oczywiście w połączeniu z umyciem zębów. Golenie na sucho do lusterka w czasie jazdy jest przy tym czynnością w zasadzie rutynową, więc nawet nie wspominam.
Ale to już historia. Na szczęście.

Offline krmichal

• *
  • gg: 3008541
« Odpowiedź #43 dnia: Grudnia 13, 2006, 22:37:49 »
Forum ma na mnie zdecydowanie dobry wpływ, bo po lekturze tego wątku spojrzałem w lustro, zaczęły mnie dręczyć wyrzuty sumienia, i się ogoliłem. Pierwszy raz zdaje się od miesiąca, więc bardziej to przypominało strzyżenie, ale mniejsza z tym. Ledwo się w lustrze poznałem. Gwoli formalności: Gilette Blue 2, z marketu za rogiem, użyta dopiero drugi raz, ale już dosyć mocno drapała, więc raczej nie mogę polecić.
Niestety w grudniu będzie więcej tego golenia niż zwykle, bo święta, to i większa presja: "Jak ty wyglądasz?" :002:
"Każdy głupi umie latać z silnikiem."

Schizoid_man

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Grudnia 13, 2006, 22:56:10 »
Łeee, to mnie (niestety zresztą) nikt gonić nie musi - po jakimś czasie ten taki dziwny zarost, który posiadam, staje się na tyle wnerwiający, że idę coś z tym zrobić... Zwykle nawet tygodnia nie wytrzymam. Tak nawiasem mówiąc, czy to jest jakieś zboczenie, że mnie tak zarost zapienia?  :121: