Hej a możecie pokazać jak wyglądają okolice Suchej Beskidzkiej w tuningowanym FSX.
Jakieś szczegółowe elementy krajobrazu :
> Karczma Rzym z której próbowano uprowadzić niejakiego Twardowskiego
> Zamek
Niestety nie mam zbyt optymistycznych informacji, wsie i małe miasteczka nie są zbyt dobrze odwzorowane. Co prawda
Taburet FSX Vector Europe umieścił drogi w sposób zupełnie wystarczająco zgodny z "realem", to dodatek
Cloud9 Xclass Europe poprawił chyba tylko miejscowości większe niż 25-50 tysięcy mieszkańców (nie wiem czy był przyjęty taki poziom - tak oceniliśmy to z empeckiem latając po północno-zachodniej Polsce i porównując wygląd miast ze znanymi nam okolicami).
VFR Poland 3D Landmarks - dodaje obiekty znajdujące sie na mapach lotniczych i w spisach obiektów wysokich czyli zasadniczo maszty RTV, wysokie kominy i fabrykopodobne obiekty z takimi kominami. Jest tez kilka dużych powierzchniowo obiektów rozpoznawalnych z powietrza jak np. zbiorniki paliw.
W kwestii mniejszych miejscowości to pozostaje niecierpliwie czekać co przyniesie
Ultimate Terrain X Europe.
Jedynym punktem orientacyjnym sa drogi i linie kolejowe oraz rzeki i zbirniki wodne, dzięki którym można szukane miejsce odnaleźć:

I zbliżenie na skrzyżowanie:

Kilka widoczków w różnych kierunkach:

Dodatkowo mam zainstalowany - darmowy
FSX World Wide SRTM 38M Mesh Europe Part 1 & 2 z
http://www.simviation.com/fsx_terrainmesh.htm