No i finito

. Czas gry oceniam gdzieś tak na około 40h z przejściem blisko 85-90% wszystkich questów. Jak ktoś chce mogę służyć pomocą za przewodnika ;> .
Faktycznie, zgodzę się z twórcami. Bardzo dojrzały cRPG. Sporo polityki, brudnej polityki. W mojej ocenie jakieś
9.5/10. Do genialności niewiele brakuje i naprawdę kawał bardzo dobrej pracy polskiego studia CDP. Początkowo system walki mi średnio pasował, bo sporo tutaj zręczności jednak, bardziej wolę klasyczne podejście jeszcze z Baldura, niemniej jednak walka podoba mi się, jest bardzo widowiskowa. Zwłaszcza, jeśli drzewko rozwoju opanujemy już w całości. Poszedłem w stronę magi głównie, a później uzupełniałem to szermierką.
Oby tak dalej, w drodze Wiesiek 3 (2014), ale może wcześniej pojawią się jakieś dodatki do dwójki.
Mała też podpowiedź sprzętowa do siłowania się na rękę bo zostałem w tym mistrzem, a i zarobić można sporo - mysz o sporej dpi kluczem do sukcesu. Mam RAT 5 i jest tam przycisk do zmiany dpi 'w locie". Przy siłowaniu się ustawić należy na maksymalną, a żaden przeciwnik nie straszny

.
Brawa dla CDP.