Eloł, a ktoś gra w Wiedźmin Go? Tfuu Monster Slayer? Przyznam, że zainstalowałem by zobaczyć co to

, w sumie łażę dużo każdego dnia i tak (po 4-8k kroków), bo i pies, więc stwierdziłem, że trzeba poznać przynajmniej co tam nasz CDR i Spokko wyrzeźbiło. Tym bardziej, że często chodzę po lesie, więc faktycznie w miłym otoczeniu przyrody. Fakt - zabijam Ghule, ale przegrywam z komarami :]. Ogólnie gierka Spokko, okazjonalnie coś tam można pogrindować, może jakbym miał z lat 15 to faktycznie fajną opcją byłby rower i wtedy jakieś większe zaangażowanie. To co mi się podoba to myślę, że wiele osób ten tytuł faktycznie wyciągnął z domu i zamiast siedzieć przed kompem czy konsolą, dzieciaki biegają po okolicy i to jest bardzo dobre. Sam parę razy podczas spaceru z psem miałem tak, że no dobra, pójdziemy tam dalej bo było coś do ubicia albo ziółko do wciągnięcia (co dobre gra odzwierciedla bardzo dobrze wszystkie dróżki, także te w lesie, co pozwala zaplanować dokładnie trasę). To jest bardzo dobre tak myślę. Pies się na pewno cieszył. Mam jakieś paczki do dania, bo samemu nie można ich użyć, więc jak ktoś chce gifta, to niech mi poda na PW swój ID z tej gry to mu wyślę (i liczę na to samo

). Aha i nie gram z AR, chyba mam za słaby tel na to, wtedy strasznie klatkuje.
Tutaj opis tej gierki wraz z poradami na start:
https://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=14500 .