Tomu,
Wpisz na ebay'u: 8" Digital TFT AUO A080SN01 V0 LCD Screen Panel Module Controller Board 800x600
a znajdziesz

Jakbyś mial problemy to daj znać na PW to podeślę linka, bo nie wiem czy na forum można dawać bezpośrednie linki do takich stron

Ten zestaw pracuje natywnie w rozdzielczości 800x600 i ma analogowe wejście VGA. Do tego zestawu musisz dokupić sobie zasilacz, ale to już chyba sobie znajdziesz, bo ten sprzedawca proponuje zasilacz na swoich aukcjach.
Ja w PC'cie mam dwie karty graficzne. Jedną lepszą GTX580, druga słabszą, chyba GT250. Na początku podłączyłem te dwa małe monitory do tej słabszej karty. Niby wszystko działało ale czasami w trakcie lotu, jeden z monitorów (raz jeden raz drugi, nie było jakiejś reguły) się wyłączał, tzn. system przestawał go widzieć. Ale jak wchodziłem w ustawienia mojego Windows 7 i kliknąłem wyszukaj sprzęt (czy jakoś tak) to monitor się pojawiał... Trochę mnie to wkurzało. Przełączyłem jeden z tych małych monitorów pod tą lepszą kartę graficzną i jak do tej pory jest OK. Prawdopodobnie ta słabsza karta ma jakieś problemy z obsługa dwóch monitorów, a może to wina sterowników... No ale sterowniki w tamtym czasie miałem najnowsze...
Jakby ktoś miał jakąś poradę w tym temacie to chętnie bym wysłuchał, bo wolałbym aby te dwa małe monitory pracowały z tej słabszej karty. Takie podłączenie jak mam teraz zabiera trochę wydajności z tej lepszej karty.