Szelma jak uważasz, że jestem wobec Ciebie agresywny czy też, że chciałem Cię obrazić, urazić itp. - masz opcję "zgłoś do moderatora". Zbulwersowało mnie i zupełnie nie rozumiem, jak możesz wydawać wyroki o zdarzeniu, o którym nie masz ŻADNEGO pojęcia. Z jednej strony zwracasz uwagę innym:
Widziałeś cały manewr ? Odległość od lotniska ? kierunek lotu ?
I piszesz, że trzeba poczekać na oficjalne info (to będzie na dobrą sprawę raport komisji ds. wypadków lotniczych). Ale robisz zupełnie coś innego:
Ewidentny błąd pilota
W niecałe 30 minu od zdarzenia, jest coś dla Ciebie "ewidentne"? Na podstawie czego? W oparciu o jaką wiedzę? Rozumiem, podawanie znalezionych informacji źródłowych, ale czemu mają służyć i jaką mają wartość takie własne opinie, niepoparte niczym?
Nie obruszaj się za ton mojej wypowiedzi - tak, dałem się ponieść emocjom - weź się lepiej zreflektuj i nie pisz tego co ślina na język przyniesie. Grzecznie bardzo proszę, bez cienia agresji.
Strona samoloty.pl podała
nieoficjalnie:
Z informacji osoby posiadającej skaner wynika, iż piloci zgłaszali problemy techniczne maszyny, wieża kazała im się dwa razy katapultować.