Ja będę jednak bronić developerów.... Z jednej strony są gracze, którzy chcieliby zapłacić i mieć produkt gotowy, pozbawiony większych wad, z drugiej strony gracze, którzy chcą mieć co tydzień poprawkę (i będą piszczeć i pisać "oooo jesteście świetni- mam nowego skina"

). Ale kupując BoSa mamy wyraźnie napisane, że to jest wersja rozwojowa, i nie ma co oczekiwać, że nas rzuci na kolana. A przecież Panowie deweloperzy mogliby zrobić tak- wypuścimy, skasujemy a oni niech jęczą, że coś nie pasuje, za pół roku wydamy patcha

. Chyba pamiętacie co wyszło z CLoDem??

Tutaj mamy tydzień na obserwowanie jakiś małych zmianek- spadną klatki, gra będzie raczyć CTD?? Community zaraz zacznie się drzeć , że nie działa, że to, że "sramto", że przez to ich życie nie ma sensu... Ale na chwilę obecną to nieźle im wychodzi współpraca ...
Osobiście - sim mnie zauroczył, ale to nie powód, że będę nocami w niego grał, bo tak jak piszesz Rammjager, za mało jest zawartości, za dużo niedoróbek.
P.S. Na chwilę obecną są dwa serwery duelowe, bez startu na lotniskach i bez wulczujących głupków, fajna zabawa- polecam.