Ja mam niby światłowód podpięty pod budynek, niestety w Październiku miałem z 5-6 awarii, jedne trwały po 2-3 godziny, inne od 22:00 do 08:00 rano. Ponoć operator światłowodu ma jakieś problemy... Niestety u mnie mimo podłączenia, super sprzetu i niby że stolica czy jakoś tak, to awarie są dość częste niestety, czasem przez miesiąc czy dwa nic a potem ciągle. Nie wspominając już o chłopakach mieszkających na jakiś zadupiach - bez urazy oczywiście dla kolegów. Co do 3G i sieci Orange, to też nie jest miętowo, jakiś czas temu Orange podzieliło się antenami z innymi sieciami. Od tego czasu zasięg jest fatalny, jak nie stoję przy oknie lub balkonie to zasiegu prawie nie mam lub się urywa. No ostatnio na Bemowie dostawili maszt LTE, tylko jeszcze musze wymienić telefon na taki z LTE.

No i jeszcze jedno, wystarczy , że gdzies na swiecia jakiś serwer padnie i mimo że ty net masz to i tak nie pobawisz się bo zabraknie łączności z odpowiednim serwerem. Tak bywało już wiele razy na Steam-e czu Orgin-ie. Jak gra pozwalała gra bez połączenia to oki, jak nie to dupa blada.