OK, nie doczytałem, że takie problemy z tym softem ostatnio. Trochę różnych prób porobiłem, bo najbardziej chciałbym korzystać z głośników wbudowanych, ale jest różnie. Raz trzeszczy, raz nie, czasem od początku, a czasem tylko chwilami.
Dodatkowo potrafi być dosyć gładko z animacją, a potrafi czasami delikatnie rwać, pomimo, że np graf w DCS nie "spajkuje". Co raz mocniej zastanawiam się na oryginalnym kablem. Może uda mi się od kogoś pożyczyć na testy przed zakupem. Nie che wydawać 400pln na coś co będzie działać podobnie, bo to może być jakiś problem po stronie mojego chipsetu lub czegoś jeszcze innego. W każdym razie na ustawieniach, które tu zostały wrzucone ja grać nie mogę, muszę coś obniżać. Nie wiem jak polityka zwrotu w sklepie Mety w razie czego...
Co raz bardziej się przekonuję do tych gogli, ale jednak nie jest dla mnie prosty wybór pomiędzy Reverbem G2 a tym... Swoją drogą HP naprawdę kilka lat temu wyszła ze świetnym produktem. który trzyma się mocno do dziś.
BTW Czy zastanawialiście się żeby zrobić downgrade softu i zablokować możliwości automatycznych update'ów? Widziałem, że są takie opcje na necie. Był jakiś soft, co każdy chwalił?