Autor Wątek: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II  (Przeczytany 171851 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
Odp: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II
« Odpowiedź #45 dnia: Września 26, 2005, 17:10:52 »
ja się dzisiaj pisze na latanie lockon 1.02

która godzina??
I zbiórka na Radio El Mazaq?, czy bliżej nieznany server???
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

mALy

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: Września 26, 2005, 17:24:33 »
Aaa jeszcze miałem zapytac - server bedzie hostował którys z was?

Pytam bo nie instalowałem zadnych dodatków multiplejer do locka a o ile dobzre zrozumiałem padło pytanie o zbiorke na jakims blizej nieokreslonym servie ;)

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Września 26, 2005, 17:42:49 »
My będziemy latać na 1.1 TracerX ustala godzinę, pewnie 18:00 - 19:00.

kaa

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: Września 26, 2005, 18:16:20 »
mALy, trochę inicjatywy - zgłoś się do kogoś na gg jak chcesz latać. gadka będzie na wentylu u Mazaczka, a serwer postawi funny bo ma chyba najlepszy sprzęt.

ps
jakich dodatków multiplayer?

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #49 dnia: Września 26, 2005, 18:31:12 »
Trzymajcie się tematu a o nałogach porozmawiajcie na PW. Dziękuję! :roll:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: Września 26, 2005, 19:15:29 »
Serwer hostuje ja - jak wszystko wypali to okolo 20:00 sie zacznie. Boje sie tylko ze moje lacze nie poradzi zbyt duzej ilosci osob. Moze ktos mi napisze na ile osob mam serwer stawiac zeby dalo sie grac bo jeszcze tego nie robilem. Laczymy sie z ustawieniem 128/128 !!

UPDATE:

Pierwsze loty za ploty...bylo kilka osob - czasami az za duzo ;] Ciesze sie ze moglismy razem polatac mam nadzieje ze jak dosla mi FC to polatamy na FC. Dzieki za gre i do zobaczenia wkrotce.

kaa

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Września 27, 2005, 08:14:57 »
spoko było ale strasznie chaotycznie... następnym razem (kiedy?) proponuję dwóch farmerów na dwóch kufajmanów na oddzielnych kanałach, ze startem na ziemi i bez odradzania się w powietrzu. ewentulanie gunzo.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #52 dnia: Września 27, 2005, 09:32:36 »
Eee tam Kaa.... po prostu nie możesz znieśc tego, że F-15 panuje w powietrzu jeżeli SukoMigaczki nie mogą ze sobą współpracowac  :D A ja osobiście byłbym za wyłączeniem externali.

Przypominam, bo na ventylu nikt nie chciał mnie słuchac (ECM ktoś ciągle włączał) kropka/kółko to swój, kreska/trójkąt to przeciwnik (zachód/wschód).

FunnyMan, jak latasz Orzełkiem i jest limit tak jak wczoraj, to radzę brac pare rakiet IR i parę SARH, bo jak latasz wyłącznie z AIM-9 to tak jakbyś startował z nożem do strzelca z karabinem.

Eternal 1-1 out

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #53 dnia: Września 27, 2005, 11:16:42 »
Cytat: kaa
spoko było ale strasznie chaotycznie... następnym razem (kiedy?) proponuję dwóch farmerów na dwóch kufajmanów na oddzielnych kanałach, ze startem na ziemi i bez odradzania się w powietrzu. ewentulanie gunzo.

Moge przychylic sie do tej prosby tylko powiedz skad ja mam wziac taka misje, hmmm??

UPDATE: Nie mialem skad wziac takiej misji wiec opanowalem editor i juz misja czeka zeby ja oblatac. Podobna do wczorajszej tylko ze startujemy z lotnisk i nie ma nic na ziemi. Przetrzen powietrzna ta sama co wczoraj - gorki i morze - dla kazdego cos milego (i wiecej maszyn bo wczoraj ludzie narzekali ze tylko po jedej. Teraz sa po dwie)

Cytat: Sundowner
A ja osobiście byłbym za wyłączeniem externali.

Mozecie sie smiac ale ja gram w ta gre od 4 dni i jak wczoraj na serwie powylaczalismy labels'y to juz nie wiedzialem jak mam latac...ale po pewnym czasie sie powoli zaczalem przyzwyczajac, bo tak jak ktos na serwie powiedzial - w realu tego nie maja :!: Idac dalej tym tropem nie maja rowniez externali...WNIOSEK externale OFF nastepnym razem.

Przypominam, bo na ventylu nikt nie chciał mnie słuchac (ECM ktoś ciągle włączał) kropka/kółko to swój, kreska/trójkąt to przeciwnik (zachód/wschód).

Po pierwsze primo: co to jest ECM?
Po drugie primo: niech Ci beda dzieki za to wytlumaczenie - jak gralem z labels to nie bylo tego problemu  :P

FunnyMan, jak latasz Orzełkiem i jest limit tak jak wczoraj, to radzę brac pare rakiet IR i parę SARH, bo jak latasz wyłącznie z AIM-9 to tak jakbyś startował z nożem do strzelca z karabinem.

No i tu zaczynaja sie prawdziwe schody...nie mam zielonego pojecia o uzbrojeniu tych pierunskich maszyn.Nie znam sie po prostu - mowil ktos na serwie ze po 4 rakiety naprowadzane IR to wzialem pierwsze lepsze na jakie natrafilem.

A teraz jeszcze notka ode mnie:
Zalozylem ten serwer po to zeby sie czegos nauczyc od doswiadczonych graczy - nie ma smiechu, bo w koncu kazdy kiedys zaczynal. Mam nie najgorszy sprzet i moge zakladac serwer jak tylko beda chetni do gry ze mna - nawet jak jedna osoba czy dwie beda mialy ochote wspolnie poleciec a ja bede mial chwilke i bede przy kompie to walcie na gygy czy PW i cos sie wymysli. Moje lacze nie pozwala na stworzenie serwera na wiecej jak 6 osob(no chyba ze musze cos poprzestawiac w plikach konfiguracyjnych). Ma ktos ochote latac - piszcie!

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #54 dnia: Września 27, 2005, 13:34:14 »
Witam kolegów z [1.02]
Jeżeli nie mieli byście nic przeciwko :D to czasem mógł bym sie przyłączyc do waszych wspólnych lotów.Oczywiście jeżeli nie będzie to kolidowało z lotami służbowymi z moją eskadrą.
pozdrawiam

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: Września 27, 2005, 15:06:07 »
Ja wczoraj nie mogłem, następnym razem postaram się zagrać. Najlepszy byłby maksymalny realizm.

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #56 dnia: Września 27, 2005, 15:56:21 »
Wlasnie latamy - o 16:00 stawiam ponownie serwer. Realizm jest duzy.

« Odpowiedź #57 dnia: Września 27, 2005, 17:54:34 »
Dzisiaj serwer od 18.00.

Wczoraj było super-trasch!!!
Walka na całego,pełny real.
Oby tak dalej.
Niech Moc będzie z Wami!

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #58 dnia: Września 27, 2005, 20:20:35 »
Super to dopiero dzisiaj było .... hehehe... Jesce mi w głowie sumiiii.

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #59 dnia: Września 28, 2005, 10:36:42 »
Pragne zauwazyc iz przyslano mi dzis wersje 1.1 zatem moge skorzystac z zaproszenia McHaron'a jesli jest jeszcze aktualne.Jezeli jest to prosze o PW albo kontakt na gg.