spoko było ale strasznie chaotycznie... następnym razem (kiedy?) proponuję dwóch farmerów na dwóch kufajmanów na oddzielnych kanałach, ze startem na ziemi i bez odradzania się w powietrzu. ewentulanie gunzo.
Moge przychylic sie do tej prosby tylko powiedz skad ja mam wziac taka misje, hmmm??
UPDATE: Nie mialem skad wziac takiej misji wiec opanowalem editor i juz misja czeka zeby ja oblatac. Podobna do wczorajszej tylko ze startujemy z lotnisk i nie ma nic na ziemi. Przetrzen powietrzna ta sama co wczoraj - gorki i morze - dla kazdego cos milego (i wiecej maszyn bo wczoraj ludzie narzekali ze tylko po jedej. Teraz sa po dwie)
A ja osobiście byłbym za wyłączeniem externali.
Mozecie sie smiac ale ja gram w ta gre od 4 dni i jak wczoraj na serwie powylaczalismy labels'y to juz nie wiedzialem jak mam latac...ale po pewnym czasie sie powoli zaczalem przyzwyczajac, bo tak jak ktos na serwie powiedzial - w realu tego nie maja

Idac dalej tym tropem nie maja rowniez externali...WNIOSEK externale OFF nastepnym razem.
Przypominam, bo na ventylu nikt nie chciał mnie słuchac (ECM ktoś ciągle włączał) kropka/kółko to swój, kreska/trójkąt to przeciwnik (zachód/wschód).
Po pierwsze primo: co to jest ECM?
Po drugie primo: niech Ci beda dzieki za to wytlumaczenie - jak gralem z labels to nie bylo tego problemu
FunnyMan, jak latasz Orzełkiem i jest limit tak jak wczoraj, to radzę brac pare rakiet IR i parę SARH, bo jak latasz wyłącznie z AIM-9 to tak jakbyś startował z nożem do strzelca z karabinem.
No i tu zaczynaja sie prawdziwe schody...nie mam zielonego pojecia o uzbrojeniu tych pierunskich maszyn.Nie znam sie po prostu - mowil ktos na serwie ze po 4 rakiety naprowadzane IR to wzialem pierwsze lepsze na jakie natrafilem.
A teraz jeszcze notka ode mnie:
Zalozylem ten serwer po to zeby sie czegos nauczyc od doswiadczonych graczy - nie ma smiechu, bo w koncu kazdy kiedys zaczynal. Mam nie najgorszy sprzet i moge zakladac serwer jak tylko beda chetni do gry ze mna - nawet jak jedna osoba czy dwie beda mialy ochote wspolnie poleciec a ja bede mial chwilke i bede przy kompie to walcie na gygy czy PW i cos sie wymysli. Moje lacze nie pozwala na stworzenie serwera na wiecej jak 6 osob(no chyba ze musze cos poprzestawiac w plikach konfiguracyjnych). Ma ktos ochote latac - piszcie!