Autor Wątek: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II  (Przeczytany 171659 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kaa

• Gość
Odp: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II
« Odpowiedź #60 dnia: Września 28, 2005, 10:46:18 »
hmm... został ktoś do latania na 1.02?

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #61 dnia: Września 28, 2005, 13:14:15 »
yup... ale chwilowo bez joysticka, może jutro będzie już złożony.

musk

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: Września 28, 2005, 13:28:01 »
Ja i moi koledzy Nietoperze już od jakiegoś czasu tłuczemy w Lock Ona w wersji 1.02.
Zbieramy sie na serwerze u Siekiery, zazwyczaj latamy we trzech ale serwer przyjmie na pewno 6 albo 8 graczy. Myśle że w piątek uda sie coś polecieć. Komunikujemy sie za pomocą Team Speak'a, ip podamy chętnym do lotów.

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: Września 28, 2005, 14:26:18 »
[1.1] Dzisiaj najprawdopodobniej loty. Zaczynamy 18:00 - 19:00.

Dane do LO:FC i TS w opisie ma GG 1st FIS <Furious Martens>TracerX || Emo || MaverickDan || McHaron

:) Pozdrawiam i zapraszam.

W planie loty wspólne, a potem może jakiś nalot na serwer zachodni :). (jeżeli osób będzie więcej niż 7 to na pewno, bo nasz serv  > 7 nie da rady, cholerna neostrada ma za mały upload)

« Odpowiedź #64 dnia: Września 28, 2005, 17:50:12 »
[1.1]
Dzisiaj serwer postawie o 18.30.

Zapraszam wszystkich chętnych (ale prędzej nie jak kończymy).
 Wczoraj było bosko aż mnie tyłek boli... :twisted:
Niech Moc będzie z Wami!

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: Września 28, 2005, 21:38:45 »
[1.1]

A mi przeszło na razie z nerwem na multi... poza tym widzę coś co mnie bardzo, bardzo cieszy - rośnie na Forum II pokolenie LO/FC! Szanowni Koledzy jestem naprawdę pod wrażeniem, że problemem jest pojemność serwera i problemy przy za dużej liczbie graczy a nie problem typu "mam serwer i 0 chętnych" :-) Widać ten dział Forum doskonale spełnia swoje przeznaczenie, a wszystkim życzę upgrade do wersji 1.1.
Wracając do rzeczy: FiSy i inne PiSy ;) stawiają serwery z zaawansowanymi misjami, więc ja postanowiłem wrócić do klasyki, tj. gunzo (+opcja IR). Pamiętacie skradanie po wąwozach, te r60 w ognisty otwór, w płonące klify ;) heheh. Postanowiłem jutro to odnowić :-) Zapraszam

wasz,
qrdl

« Odpowiedź #66 dnia: Września 28, 2005, 22:00:34 »
Noooooo....
To se  polatamy.
"Pisy"-co to za eskadra - nieznam? :lol:
Niech Moc będzie z Wami!

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: Września 28, 2005, 22:12:17 »
Cytat: qrdl
ja postanowiłem wrócić do klasyki, tj. gunzo (+opcja IR). Pamiętacie skradanie po wąwozach, te r60 w ognisty otwór, w płonące klify

I to jest to - dzis bylo switnie u tracerx'a ale jako poczatkujacy pilot wolalbym widziec swoich przeciwnikow :wink: albo chociaz miec swiadomosc ze jesli nie widzialem to musial byc naprawde blisko i po prostu jest lepszy i go nie zauwazylem. Wiem ze dzisiejsze lotnictwo to rakiety dalekiego zasiegu ale nie ma to jak dogfiht :!:

kaa

• Gość
« Odpowiedź #68 dnia: Września 28, 2005, 23:51:01 »
musk, ja zgłaszam gotowość do lotów w 1.02

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #69 dnia: Września 29, 2005, 00:09:42 »
Cytat: funny_man
I to jest to - dzis bylo switnie u tracerx'a ale jako poczatkujacy pilot wolalbym widziec swoich przeciwnikow  albo chociaz miec swiadomosc ze jesli nie widzialem to musial byc naprawde blisko ...

Oooo Kochany, w takim razie jutro czeka Cię ciekawy dzień, nie masz pojęcia czego sobie zażyczyłeś  :twisted:  ... ale cóż, słowo się rzekło. Rozglądaj się więc dobrze ... może, powtarzam MOŻE coś zobaczysz ...  :mrgreen:

[ Dodano: Czw 29 Wrz, 2005 00:15 ]
Cytat: qrdl
Widać ten dział Forum doskonale spełnia swoje przeznaczenie, a wszystkim życzę upgrade do wersji 1.1.

To już lepiej od razu 1.2, co się będziemy rozdrabniać. :)

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: Września 29, 2005, 08:14:21 »
[1.1]Witam wszystkich
Ja oczywiście piszę się na gunzo.Chociaż swoim orzełkiem małą mam szanse na wygraną walkę z tak doświadczonym pilotem jakim jest qrdl,ubrany w miga.
Wracając do walki na rakiety bliskiego zasięgu,proponował bym raczej brac na pokład tylko dwie w tym jedna dalekiego zasięgu.Wiemy ze jednej rakiecie można zwiac a większośc z nas potrafi wymanewrowac więcej i tu po wymanewrowaniu dwóch rakiet zaczęłaby sie walka na norze,bo karabiny były by puste.Jeżeli qrdl podwiesi sobie r77 a ja 9tki to wiadomo ze nie mam duzej szansy przetrwania .Najrozsądniej byłoby sie ubrac w miga ale ja kształcę sie na jednym samolocie.
Na gun napewno wpadnę.

[ Dodano: Czw 29 Wrz, 2005 09:15 ]
pozdrawiam

menek

• Gość
« Odpowiedź #71 dnia: Września 29, 2005, 14:17:25 »
ja proponuje zabrać jedna rurkę dalekiego zasiegu ale naprowadzaną półaktywnie aby nie bylo za prosto i dwa smigacze IR

303_Hornet141

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: Września 29, 2005, 15:00:32 »
Jak ktos bedzie stawial server pod LockOna 1.02 to prosze pisac chetnie polatam jutro po godz. 17.00 .

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #73 dnia: Września 29, 2005, 15:06:28 »
Cytat: maverickdan
Ja oczywiście piszę się na gunzo.Chociaż swoim orzełkiem małą mam szanse na wygraną walkę z tak doświadczonym pilotem jakim jest qrdl,ubrany w miga.

QURtyzant DELsajef ostatnie 4 tygodnie "kopał rowy" więc mu troszeczkę ręce zgrabiały ... masz szanse.

BTW R-77 są AR, a dzisiaj walczyć mamy z założenia tylko na krótkie IR'y więc myślę, że pozostaniemy na R-73 i Aim-9

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #74 dnia: Września 29, 2005, 15:17:20 »
[1.1]

Ja jeszcze w kwestii regulaminu latania u mnie... muszę to tutaj poruszyć, ponieważ czasami gracz, ze zrozumiałych względów pałający chęcią gry, nie zawsze doczyta briefing, a ja w trakcie rozgrywki muszę potem tłumaczyć.

1. Jeśli jest prośba o nie zmienianie uzbrojenia, to pod groźbą bana i obsmarowania tutaj na Forum, proszę tego nie robić. Warianty: mam co nieco pod skrzydłem ale tego nie użyję, też mnie nie przekonują :-). Proszę natomiast nie stosować przeliczników i "miar sprawiedliwości", że jak ja mam w preloadzie 4, a ktoś 2 rakiety, to jest niesprawiedliwie - to jest wojna.... :roll: . Rakieta rakiecie nierówna i niestety strona blue ma tutaj nieco gorszą pozycję (szczególnie IR), którą imo rekompensuje prędkość i ilość paliwa w F15 oraz b. duża ilość pestek w lufach.

2. W misjach gunzo/dog bez ograniczeń jest uzbrojenie powietrze-ziemia.

3. Zbiorniki paliwa są prywatną sprawą gracza, z reguły w preloadzie jest to ujęte, ale proszę sobie zmieniać wedle życzenia :-)

4. Jak ktoś mnie nie lubi za taki a nie inny dobór uzbrojenia zawsze może mi to wyperswadować ołowiem, zubożonym uranem, etc  :lol:

pozdrawiam i niech wasze płonące otwory pozostaną czyste :!: ,
qrdl