[1.1]
Ja jeszcze w kwestii regulaminu latania u mnie... muszę to tutaj poruszyć, ponieważ czasami gracz, ze zrozumiałych względów pałający chęcią gry, nie zawsze doczyta briefing, a ja w trakcie rozgrywki muszę potem tłumaczyć.
1. Jeśli jest prośba o nie zmienianie uzbrojenia, to pod groźbą bana i obsmarowania tutaj na Forum, proszę tego nie robić. Warianty: mam co nieco pod skrzydłem ale tego nie użyję, też mnie nie przekonują

. Proszę natomiast nie stosować przeliczników i "miar sprawiedliwości", że jak ja mam w preloadzie 4, a ktoś 2 rakiety, to jest niesprawiedliwie - to jest wojna....

. Rakieta rakiecie nierówna i niestety strona blue ma tutaj nieco gorszą pozycję (szczególnie IR), którą imo rekompensuje prędkość i ilość paliwa w F15 oraz b. duża ilość pestek w lufach.
2. W misjach gunzo/dog bez ograniczeń jest uzbrojenie powietrze-ziemia.
3. Zbiorniki paliwa są prywatną sprawą gracza, z reguły w preloadzie jest to ujęte, ale proszę sobie zmieniać wedle życzenia

4. Jak ktoś mnie nie lubi za taki a nie inny dobór uzbrojenia zawsze może mi to wyperswadować ołowiem, zubożonym uranem, etc
pozdrawiam i niech wasze płonące otwory pozostaną czyste

,
qrdl