Wszystko to wiem, ale wystarczyło, że nie wiedziałem o 'beamingu' + brak k. wzrokowego i fuunny_man zrobił mnie, jak chciał.
Wiem, że zdradzam swoją pozycję, ale myślałem, że jak już go namierzę, to jest mój, ale j.w. - straciłem namiar, straciłem go z przedniej półsfery, a wtedy (tak jak mówiłem w czasie walki) jedyna nadzieja w tym, że albo przeleci mi przed nosem, albo będzie puszczał flary w momencie, kiedy będę w tamtą stronę patrzył

2 ciekawe sprawy:
1. Raz udało mi się Go usłyszeć za sobą (no bo gdzie niby miał być, skoro Go nie widać, nie?), zanim go zobaczyłem!
2. Złapałem go kilka razy na radar, ale może ze 3 razy udało mi się utrzymać namiar, albo złapać znowu w ostatniej chwili. Nie wiem, co robił później, ale więcej namiaru nie ujrzałem (może raz)... Chodzi o to, że kilka razy użył ECM i to naprawdę UŁATWIŁO mi sprawę! Kontakt był na średnim/dużym dystasie, ale "walczyliśmy" na R-73 / działko, więc albo funny nie robi wszystkiego tak idealnie, jak mi się wcześniej wydawało, albo znowu się nudził i nie chciał patrzeć, jak ZNOWU przelatuję koło niego i dalej ochoczo przeczesuję resztę Kaukazu

Następna kwestia jest taka, że chciałbym na wstępie obejrzeć jakiegoś tracka z walki w MP, jeszcze zanim zacznę z kimś gadać. Może nie mam doświadczenia, ale głupi nie jestem - po tracku zorientuję się, co robię nie tak, a czego nie robię w ogóle. Nie przypominam sobie, żeby Ironhand albo inny trackmaster miał jakieś przydatne tracki w tym temacie.
Czy w ogóle da się nagrywać tracki z MP??? Sam bym to zrobił, gdyby się dało. Przy najbliższej okazji...
No i kiedy wreszcie pojawią się modyfikacje tracków LO 1.1 > LO 1.11???
Jest tam kilka filmików, które bym sobie obejrzał, ale zainstalowałem patcha, zanim zdązyłem to zrobić.
Pytanie do FUNNY_MANA:
Miałeś w końcu ten Realistic G-effect włączony, czy nie? (ja mam)
Dlaczego podczas lotów na Twoim serwerze zakres ruchów głowy pilota był mniejszy niż na innym?
ort był. Mazak