Witam. Jako, żem nowy to może zacznę

Niedzielny ze mnie pilot, ale się staram, niestety brak czasu to coś na co narzekają chyba wszyscy. Latam na FSX, na początku było kiepsko z klatkowaniem, teraz po SP1 i Acceleration na wysłużonym lapku Mobile Athlon64 3000+, 2GB RAM, Mobility Radeon 9700, Windows Vista Ultimate x64, nad np. San Francisco mam około 18 klatek, nad EPPO zablokowane 24 utrzymuje stabilnie, pogoda na ultra high, samolot oprócz cieni na siebie na high, sceneria też na w okolicach połowy suwaków lub więcej. Także nie jest źle. Jako, że niestety mój X45 został w domu 120 km ode mnie, a posiadam pada (od biedy da się grać, wiem, że to profanacja, ale na bezrybiu...

), więc postanowiłem niektóre z misji pomęczyć. I nagle zonk. W misji Flour Power w momencie kiedy torebka z mąką trafia w cel, mam komunikat colission with object i... koniec latania. Mission Failed. Wcześniej działało. Po zainstalowaniu Acceleration już nie. Ktoś ma może podobny problem? Lub wie jak go rozwiązać? Nie mam netu w chwili obecnej więc, reinstall odpada bo nie będę miał jak aktywować. W innej misji z bombardowaniem mąką, tej z Piper J-3C-65 Cub błąd ten nie występuje. No koniec elaboratu