Autor Wątek: Red Orchestra (wątek wydzielony)  (Przeczytany 68057 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Red Orchestra (wątek wydzielony)
« Odpowiedź #180 dnia: Grudnia 09, 2006, 21:37:35 »
Cześć i czołem!

No to zakupiłem egzemplarz RO.Zaraz po otwarciu płynu chłodzącego ( dobitnie usłyszeć można było: "pulp..psssst ),przystąpiłem do instalacji.Ta przebiegła w jak najlepszym porządku.Następnie udałem się na front.I tu moje zaskoczenie!Z Waszych opisów wnioskowałem, że gra jest przynajmniej na poziomie takiego H&D2.:(.Gdybym powiedział, że przypomina serię MOH, albo CoD to raczej bym przegiął).Niestety niewiele się od nich różni.A szkoda.
Mam nadzieję że trafiłem na kiepskiej jakości serwery jak do tej pory.Jeszcze potestuję.Naprawdę miałem nadzieję na dobrej jakości rozgrywkę w sieci.A jak na razie napier..zielam w klawiaturę jakbym grał w CoD'a (oczywiście z nerwów ).Dajcie znać kiedy będzie organizowana jakaś akcja zbrojna.Chętnie posłużę jako mięso armatnie.

Boczek

« Odpowiedź #181 dnia: Grudnia 14, 2006, 18:28:13 »
No ostatnio po partii w RO troszkę się podłamałem.... Stug III vs teciak zajęty innym  celem na 400~500 m (wiedział o mnie ale zostałem bezczelnie olany) to teraz strzelajcie ile trafień bezpośrednich w wieże, kadłub, gąsienice....

Dodam tylko że po respawnie taka sama akcja na Panterce .... trafiłem 5 razy po czym zostałem zdjęty (400~500 m)
\___[O}====-
 /OOOOO\

« Odpowiedź #182 dnia: Grudnia 29, 2006, 12:34:40 »
U mnie ostatnio nastąpiła zmiana nicku.

Mati.PL
"Stare Miasto, Stare Miasto,
Wiernie Ciebie będziem strzec,
Mamy rozkaz Cię utrzymać,
Albo w gruzach Twoich lec."

kluge

• Gość

Tygrys205

• Gość
« Odpowiedź #184 dnia: Stycznia 29, 2007, 14:38:19 »
Zamówiłem egzemplarz i według informacji z Gestapo przesyłka ma przyjść dzisiaj do godziny 17.00. Jeśli nie dojdzie to będziemy zmuszeni rozstrzelać kuriera :021: W każdym bądź razie mam nadzieję, że nie zawiodę się na tej grze.

PS: Trzeba się zmówić i zorganizować jakąś większą batalię w ustalonym gronie.

« Odpowiedź #185 dnia: Stycznia 29, 2007, 15:55:27 »

kluge

• Gość
« Odpowiedź #186 dnia: Stycznia 29, 2007, 17:45:49 »
ten mortar i BT7 to sie przyjma jak nic,ale z najwieksza niecierpliwoscia wypatruje pojawienia sie Opla Blitz.Jest juz gotowy model 3D,ale problemem jest podobno model zniszczen owego pojazdu,przez co gra jest uboga w "soft skin targets".Chlopcy pracuja nad tym mimo wszystko.

...Juz sie widze na polskiej mapie na rozpedzonym R-12,pasazer na siedzeniu za mna ,a w wozku bocznym na MG ktos wycina ruska cholote...    please,please..... :003:

« Odpowiedź #187 dnia: Stycznia 29, 2007, 19:49:04 »
A ja już nie moge się doczekać Mod Mare Mostrum. Walki we włoszech... Ahh.. Cud, miód i orzeszki.

kluge

• Gość
« Odpowiedź #188 dnia: Stycznia 29, 2007, 22:00:00 »

« Odpowiedź #189 dnia: Stycznia 29, 2007, 22:24:03 »
...czlowieku-jestes boski!

Boskość na tym forum to normalny stan.

A wie ktoś jak poradzić dobie z wywalaniem RO w trakcie gry.
Pisze mi że nie może załadować jakiś tekstur. Prawdopodobnie to problem z kartą graficzną, komuś jeszcze sypie się gra, może ma na to rozwiązanie :)

« Odpowiedź #190 dnia: Stycznia 30, 2007, 09:09:59 »
Napisz co dokładnie pisze, coś zaradzimy.

« Odpowiedź #191 dnia: Stycznia 30, 2007, 19:26:07 »
Build RedOrchestra_Build_[2005-11-27_10.48]

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1739 MHz with 1023MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES     (0)

CreateTexture failed(8007000E).

Historia: FD3DTexture::Cache <- FD3DRenderInterface::CacheTexture <- FD3DRenderInterface::HandleCombinedMaterial <- FD3DRenderInterface::SetSimpleMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FCanvasUtil::Flush <- UCanvas::DrawTile <- UCanvas::WrappedPrint <- (Aa1) <- UCanvas::execDrawText <- (ROHud RO-Kuzernki.ROHud @ Function XInterface.HudBase.PrecacheFonts : 0129) <- UObject::ProcessEvent <- (ROHud RO-Kuzernki.ROHud, Function ROEngine.ROHud.PostRender) <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- Level RO-Kuzernki <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 65686372 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

A to dokładnie, i wywala mnie z gry przy rzodzielczosci 800 na 600 w 16 kolorach

« Odpowiedź #192 dnia: Stycznia 30, 2007, 19:47:04 »
Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że winny jest system folder, ale do końca pewności nie mam. Potrzebowałbym Twój log i na podstawie tego chyba by coś się dało wywnioskować. Log ten znajduje się w katalogu z grą. Chodzi o plik RedOrchestra.log Znajdziesz go za pomocą wyszukiwarki windy. Wklej tu jego zawartość.

« Odpowiedź #193 dnia: Stycznia 30, 2007, 20:46:48 »

« Odpowiedź #194 dnia: Stycznia 30, 2007, 22:25:17 »
To tak... Usuń System folder i zweryfikuj pliki cache klikając w ten link - steam://validate/1200
Powinno pomóc.