Autor Wątek: Red Orchestra (wątek wydzielony)  (Przeczytany 68071 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Red Orchestra (wątek wydzielony)
« Odpowiedź #240 dnia: Kwietnia 10, 2007, 16:47:51 »
W gołym battlefieldzie 2 owszem. Ale już w modzie np project reality tak nie jest. osobno driver osobno strzelec.
Achtung Spitfeuer!

« Odpowiedź #241 dnia: Kwietnia 10, 2007, 23:55:36 »
Jako strzelanka z pozycji "piechocińca" to gierka jest taka sobie - przeciętna, nic szczególnego na tle masy takich gier.

No ja troszkę bym polemizował. Według mnie, i jak dla mnie to zaskoczyła mnie miło. Balistyka , oprawa dźwiękowa na duży plus. Nie wiem jak czołgi, ale postrzelałem trochę w RO i z km-u i "assaultów" i broni snajperskiej i moja ocena jest pozytywna. Co prawda radziecka broń snajperska zaskoczyła mnie swoją  ponadprzeciętną celnością wobec kark98 ale chyba wszystko co radzieckie i w tej grze jest "nieco" faworyzowane. W każdym razie  gra potrafi ucieszyć. Ja bynajmniej nie znam(nie grałem ) w coś co pod tym względem byłoby lepsze (Armed Assault jeszcze nie mam) . Brak RO zalet króla serii - Operation flashpoint, w każdym razie w balistyce, dźwiękach RO jest bez porównania lepsza (zresztą to dwie różne gry i z innej epoki)  . Co tu dużo mówić- gra z całą pewnością tych 3 dych warta i nie ma o czym tu nawet dyskutować.
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #242 dnia: Kwietnia 11, 2007, 02:38:03 »
No jasne że warta tej cenny .Zresztą gdy gra się razem ze znajomymi mapę piechociarsko-czołgową to jest dopiero zabawa a i jaja są czasami niesamowite  .Dodam że jakoś mniej przekłamań jest w strzelaniu (LAG).Jak pamiętam to w „Americas Army „to ku.cy dostawałem jak walę w gościa z bliska serią a on nic .Bo w rzeczywistości był już gdzieś indziej. Duży plus dla mnie za oprawę dzwiękową zresztą graficznie też mi się podoba reasumując warto.

A pamiętam kiedyś paru Ruskich dostało się blisko „spawn’a „ i tłukli z automatów nie miłosiernie .Ale odwet był lepszy pojechaliśmy hanomagiem na ich respawn bolszewicy strasznie się wkurzyli ! >:D

Wiec biorę Mausera i z chęcią możemy pobiegać . Jak co to przeważnie gram na serwerze „Wild Bunch” (czy jak się to pisze) ksywka Lehr-Div.Pogo.

Pozdrawiam.

DemoniX

• Gość
« Odpowiedź #243 dnia: Kwietnia 11, 2007, 17:19:19 »
Zakupione  :118: nie chciało mi sie ruszać pupy więc zamówiłem z allegro
http://www.allegro.pl/item181433677_red_orchestra_ostfront_41_45_wielki_hit_2006_.html
na allegro mój nick to Paruwcia xD

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #244 dnia: Kwietnia 11, 2007, 17:47:04 »
Mazaku, czy to Ty grasz pod nickiem MaJoR_KöNiG?
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

Tygrys205

• Gość
« Odpowiedź #245 dnia: Kwietnia 11, 2007, 19:00:55 »
A może by tak zrobić małą listę nicków, dzięki której moglibyśmy się orientować czy to nie czasami jeden z Luftfliegerów? :) Widzę, że pojawia się coraz więcej tego typu pytań, więc według mnie byłoby to pomocne. Polegałoby to na pisaniu nazwy uzytkownika na forum i nicka w grze. Jeśli to zły pomysł proszę mnie nie kamieniować ;) To może zacznę:
Tygrys205 - Tiger205 :002:

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #246 dnia: Kwietnia 11, 2007, 19:26:54 »
Mazaku, czy to Ty grasz pod nickiem MaJoR_KöNiG?

Nie, bo:

1. To wygląda jakby ktoś palisade budował.
2. Za dużo klonów.
3. Wolę swoje wymyślane na bierzaco pod wpływem impulsu ;)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #247 dnia: Kwietnia 11, 2007, 21:50:21 »
Heh! Major Konig z "palisadą" lub bez  ( nie pamietam) swego czasu też swego czasu mnie takowy posłał do Walhalli razy kilka na którymś serwerze :D
Ale ja raczej jestem przekonany że Mazak to raczej by po wiadomej stronie biegał no i ze swoją ulubioną "wędką" ;) raczej niż z jakimś tam Mosinem!
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #248 dnia: Kwietnia 11, 2007, 21:57:22 »
Dobrze prawisz, jak biegam to przeważnie po tej ciemnej stronie z wędeczką i nie splamiłbym sobie łapek biegając z mosinem pod tym nickiem [; Aczkolwiek ostatnio nie mam na to czasu :(.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #249 dnia: Kwietnia 12, 2007, 09:59:57 »
Polegałoby to na pisaniu nazwy uzytkownika na forum i nicka w grze. Jeśli to zły pomysł proszę mnie nie kamieniować ;) To może zacznę:
Tygrys205 - Tiger205 :002:

pomysł nie jest zły gdyż zastosowaliśmy go już wcześniej w tym wątku :D, tak gdzieś trzecia lub czwarta strona.
Jeżeli chodzi o nicki imć Mazaka to bardziej pomysłowego w tym względzie nie znam :P, moim faworytem jest nick złożony ze słowa określającego najstarszy zawód Świata w połączeniu ze słowami "na wrotkach". Po prostu majstersztyk :D

Do zobaczenia na froncie:
Smiersz - jako szwab, biegam tylko z karem , czasami jakiś pojazd gąsienicowy - najlepiej Pantera lub Stug 
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Rolam

« Odpowiedź #250 dnia: Kwietnia 12, 2007, 10:14:28 »
Kar jest Kar :) na dużych i średnich dystansach  morderca walonek :)

natomiast Stug.,Stug i jeszcze raz Stug. Ew. PzIII :)
Stug to to morderca piechoty przy użyciu odłamkowych (co 7s strzał)
http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

« Odpowiedź #251 dnia: Kwietnia 12, 2007, 15:39:23 »
Ok, to do rzeczy...

Wstępny termin wspólnej zabawy to sobota 27 kwietnia. Wcześniej nie mogę udostępnić servera bo są pozajmowane terminy na mecze, treningi itp. Myślę, że o 20 albo i wcześniej byśmy zaczęli. Pasi ?  :121:

Mówię już o wstępnym terminie, ponieważ mam nadzieję, że te różne Rutkovy, Rolamy i inne "dojcze-strzelcy" będą chętni do wspólnej gry :001:. Aaa, no i Kol. Boczek wyraził chęć gry.
"Stare Miasto, Stare Miasto,
Wiernie Ciebie będziem strzec,
Mamy rozkaz Cię utrzymać,
Albo w gruzach Twoich lec."

Tygrys205

• Gość
« Odpowiedź #252 dnia: Kwietnia 12, 2007, 16:10:43 »
Wstępny termin wspólnej zabawy to sobota 27 kwietnia... Myślę, że o 20 albo i wcześniej byśmy zaczęli. Pasi ?  :121:

Mnie pasuje. Tylko na jak długo przewidujemy naszą bitwę? :) 3-4h? Nieważne. Byle żeby przyjemnie się grało.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #253 dnia: Kwietnia 12, 2007, 16:40:32 »
Myślę, że o 20 albo i wcześniej byśmy zaczęli. Pasi ?  :121:

Pasi, zdążę poćwiczyć bo ostatnio tylko w CoD-a pogrywam. Tam będą zawodowcy z klanów? Cholera nie wiem czy ździerżę :D
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #254 dnia: Kwietnia 12, 2007, 16:50:53 »
Nie licząc mnie, to kilku moich znajomych się znajdzie :020:. Tak jak wcześniej wspominałem.

A jeśli chodzi o czas gry, to ile będziecie chcieli. Może być i cała noc, dam komuś z Was jeśli zajdzie potrzeba hasło na adminkę i róbta co chceta :D. Ja więcej niż 3 godzinki nie wyrobie :D.

Aha... Jeszcze kwestia komunikacji, ma ktoś z Was server Ventyla (myślę, że ten program wolicie)? Bo jeżeli nie to pozostaje TeamSpeak, który posiadam.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 12, 2007, 16:56:31 wysłana przez Mati »
"Stare Miasto, Stare Miasto,
Wiernie Ciebie będziem strzec,
Mamy rozkaz Cię utrzymać,
Albo w gruzach Twoich lec."