Nie spaliłem, przeprowadzałem testy na wszelki wypadek na obrotowych, które nie są mi aktualnie potrzebne. POdymiło trochę, ale już działa. Tylko teraz nie wiem jeszcze jak przełożyć sposób podłączenia obrotowych, na wyprowadzenia suwakowych. Co dziwniejsze, pomimo tego że poty na hamulcach są takie same (telpod 10K typ A 40mm) to wyprowadzenia mają różne. Chciałem to wszystko wpiąć tak, żeby możliwe było również wpięcie pedałów do zwykłego Gameportu. 3 potencjometry + 2 przyciski daje w sumie 13 żył, kabel mam 15 żyłowy, tylko muszę rozgryźć sposób podpięcia do wtyku, a to dopiero wtedy, jak już wyczaję która nóżka jest która

Zapomniałem wszystko, czego mnie w szkole nauczyli. Siara jak nie wiem.
Mam jeszcze pytanie odnośnie działania układu. Na razie wszystkie osie poza trzema, które zamierzam wykorzystać mam uziemione. Te nieuziemione wariują, jednak da się zauważyć systematyczne przycięcia, kiedy cały układ jakby się zawiesza na kilka milisekund, po czym znów wraca do normalnej pracy. To normalne? Czy to wina tych nieuziemionych osi i czy nie będzie się tak działo w trakcie normalnej pracy, kiedy wszystko już będzie podpięte?.
Acha - z czego wynika kompletnie nieuporządkowane położenie przycisków? Myślałem że wyprowadzenia są jakoś po kolei, a tu każdy przycisk w innym miejscu zupełnie chaotycznie.