Witam wszystkich! Pomimo iż jestem nowym użytkownikiem forum, to przeglądam je już od dłuższego czasu
Loku, świetna robota z tym kokpitem Hawk’a!
Wcześniej zastanawiałem się, czy udostępnione narzędzia do korekcji FB/PF umożliwiają „dłubanie” także w kokpitach maszyn i poprawienie istniejących tam braków, błędów. Swoim postem rozwiałeś moje wątpliwości

Mam prośbę, czy ktoś z forumowiczów byłby w stanie poprawić „na szybko” kokpit tak lubianego przez wszystkich samolotu jakim jest bodajże P-40M. Tworząc go Maddox’owi bądź któremuś z jego „pomagierów” nie chciało się najwyraźniej spojrzeć do dokumentacji technicznej tegoż samolotu. Efekt – przedobrzyli dodając zbyt wiele elementów ramki do wiatrochronu. Niby detal, ale jednak w oczy kole – bo wiatrochron to przecież sam przód kokpitu (latając mamy go przed oczami niemal bez przerwy). Nie wspomnę już o innych brakach w kabinach takich samolotów jak: P-40E i P-39.
Najchętniej nie wysługiwałbym się nikim i zrobił to sam, umożliwiając później załadowanie tak poprawionego pliku z kokpitem wszystkim chętnym. Problem w tym, że obecnie przebywam za granicą i zostanę tu jeszcze przez około 5 tygodni. W tym czasie nie będę w stanie tego zrobić, gdyż moja pytka z PF została w domu w Polsce

Jeśli znajdzie się jakiś chętny to prześlę materiały ukazujące, jak to dokładnie w real’u wyglądało.