Istotnie w rękojeści drążka znajduje się dodatkowe PCB do którego podłączone są wszystkie switch’e i hat’y. Wszystko jest rozmieszczone podobnie jak w Warthogu tylko chyba z większym bałaganem

Nie wiem jak dokładnego zdjęcia oczekujesz ale tak na szybko zrobiłem jedną fotkę.

W razie czego mogę sporządzić bardziej szczegółową dokumentację fotograficzną ale dopiero w piątek...
PCB wewnątrz stick’a ma wymiary 49x28mm, są na niej trzy identyczne układy CD40218CM.
Najsensowniejszym pomysłem wydaje się plan Sundownera z układem klienta w rękojeści i hosta w podstawie Joya. Jeśli o mnie chodzi to obstawałem aby przepustnica była niezależnym urządzeniem ze względu na większą uniwersalność takiego rozwiązania. Wtedy można by jej używać w tym samym czasie z innym kontrolerem i zamiennie Joy Cougara z inną przepustnica. Aczkolwiek nie wiem czy jest sens w ten sposób komplikować temat bo chyba nie było by problemem gdyby przepustnica też miała w sobie klienta komunikującego się z hostem w joysticku.
Przejście na inny sterownik jest związane z testami. Aby to zrobić trzeba posiadać Cougara do testów i usunąć elektronikę. Zastąpić stary sterownik nowym lub nowymi.
Vito jeśli miał byś czas i ochotę to możemy porozmawiać na temat wykorzystania mojego Cougara do tego celu skoro i tak stoi teraz na półce w roli przycisku do papieru

Oczywiście szczegóły są do ustalenia na priv’a…
P.S Tak na marginesie to naszła mnie Panowie pewna myśl…
Widzę że jest jakieś zainteresowanie tematem więc może by tak wyjść z inicjatywą do Admina i przemianować wątek na cos w stylu „MODYFIKACJE HOTAS COUGAR”
Na forum nie ma takiego zbiorczego tematu w którym użytkownicy tego zestawu mogli by opisywać planowane modyfikacje i dzielić się informacjami…
W tym momencie głównym tematem wątku jest co prawda zaadoptowanie elektroniki Damosa ale na pewno z czasem pojawiły by się jakieś pomysły na mody np. modyfikacja mechanizmu kołyski itp….