Autor Wątek: Red Orchestra (wątek wydzielony)  (Przeczytany 67907 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Red Orchestra (wątek wydzielony)
« Odpowiedź #450 dnia: Marca 24, 2011, 17:50:29 »
03:10 ruinki z Danzig? :)

Hehe, Sherman, nie sądzę. Ani to to podobne do naszego Danziga, ani tytuł na to nie wskazuje. Przewidziało Ci się :)

Co do automatycznego przeładowywania broni to pisał o tym Ramm na forum - http://forums.tripwireinteractive.com/showpost.php?p=613354&postcount=5
"Stare Miasto, Stare Miasto,
Wiernie Ciebie będziem strzec,
Mamy rozkaz Cię utrzymać,
Albo w gruzach Twoich lec."

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #451 dnia: Marca 24, 2011, 19:39:28 »
No racja, teraz widzę ewidentnie. Oj, widać że dawno nie grałem... :) Tzn. grałem. Przez parę godzin. Opisałem to tutaj: http://www.dws.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=117706#p1488393
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #452 dnia: Marca 25, 2011, 11:02:34 »
Dzięki za linka Mati.

Trochę bez sensu kombinują, moim zdaniem.

Boją sie płaczów dzieci z kanzas?

« Odpowiedź #453 dnia: Marca 25, 2011, 14:15:00 »
Qbeesh, oni od samego początku, gdy tylko ogłosili, że gra jest w produkcji zapowiadali większą grywalność w porównaniu do poprzedniej części, cokolwiek miałoby to znaczyć.

« Odpowiedź #454 dnia: Czerwca 21, 2011, 19:03:54 »
Tripwire Interactive przed momentem podało oficjalną datę premiery wyczekiwanej Red Orchestry 2: Heroes of Stalingrad. Ten dzień to 30 sierpnia 2011 czyli już nieco ponad 2 miesiące. Koszt gry w Stanach Zjednoczonych to 39,99$, natomiast w innych krajach cena gry będzie inna, jednak, jak można się domyślać, zbliżona do oryginalnej. Przed nami jeszcze kolejny etap bety, który zbliża się wielkimi krokami.

Uploaded with ImageShack.us

Czesio

• Gość
« Odpowiedź #455 dnia: Czerwca 22, 2011, 20:42:01 »
Ostatnio pojawił się update do Darkest Hour. Pojawiło się trochę nowego sprzętu do wykorzystania. Gra mnie wciągnęła parę lat temu i tak sobie nawalam od czasu do czasu. Na niektórych serwerach RO są jednak nerwowi moderatorzy. Kiedyś zobaczyłem w celowniku komunistę, któremu niezwłocznie przywaliłem odłamkowym zapominając, że jestem w radzieckim T-34/76 i dostałem bana :005:
To nie jest Stg 44, to jest...
Właśnie jak ktoś chce się odmotać z odmianami tej ciekawej broni warto przeczytać artykuł:
http://www.stg.online.pl/historia_broni.html

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Ponury

• Gość
« Odpowiedź #457 dnia: Lipca 03, 2011, 16:07:03 »
Kiedyś zobaczyłem w celowniku komunistę, któremu niezwłocznie przywaliłem odłamkowym zapominając, że jestem w radzieckim T-34/76 i dostałem bana
No i mieli rację, bo zamiast odłamkowym powinieneś najpierw przejechać mu po nogach a potem wysmarować półdupki pasztetem i puścić za nim stado psów. Czesio, po prostu załatwiłeś to jak amator, no chyba że nie miałeś czasu bo jednocześnie rozjeżdżałeś lokalną komórkę polit-wychowawczą, to wtedy jesteś usprawiedliwiony.
Zawsze wiedziałem że jesteś swój chłop.
A skoro już jesteś swój chłop to powiem Ci po znajomości, żebyś uważał i nigdy nie stawał do Qrdla plecami, bo może się okazać że są rzeczy których nie widziałeś nawet niemieckich filmach dla dorosłych z lat`80 i których wolałbyś nigdy nie zobaczyć.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #458 dnia: Lipca 03, 2011, 18:02:10 »
... i nie poczuć <szpricen>  :banan

« Odpowiedź #459 dnia: Lipca 05, 2011, 21:45:45 »
Wideo z Prague`n`Play, które się odbyło w zeszłym tygodniu w Pradze - http://www.youtube.com/watch?v=gFo13wy_b_4&feature=player_embedded

A także wywiad - http://www.youtube.com/watch?v=Pe1X4Po7seg&feature=player_embedded
Pierwsza część; nie wiadomo kiedy pojawi się druga, od rana czuwam i jak na razie cisza.

« Odpowiedź #460 dnia: Lipca 22, 2011, 13:43:51 »
Minimalne wymagania sprzętowe:

Procesor: Core 2 Duo 2.3 GHz
    Pamięć operacyjna: 2 GB
    Karta grafiki: GeForce 7800 GTX / ATI HD 2900 GT (512 MB pamięci)
    Miejsce na dysku: 8 GB
    System operacyjny: Windows XP/Vista/7

Rekomendowane wymagania sprzętowe:

Procesor: Quad Core 2.6 GHz lub lepszy
    Pamięć operacyjna: 3 GB
    Karta grafiki: GeForce GTX 260 / ATI HD 5750
    Miejsce na dysku: 8 GB
    System operacyjny: Windows XP/Vista/7

Źródło: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=60731

« Odpowiedź #461 dnia: Sierpnia 01, 2011, 17:41:51 »

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #462 dnia: Sierpnia 01, 2011, 17:55:16 »
Przyjemne wymagania. Właściwie to wymaganka. Bardzo dobrze!
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #463 dnia: Sierpnia 02, 2011, 21:20:37 »
Sa jednak pewne niepokojące elementy w opisie gry. Otóż w pre-orderze kupujący otrzyma jakieśtam dodatkowe bronie i postaci, brzmi to dla mnie mocno podejrzanie. Znów ktoś mi wciska coś czym mozna sie pochwalić kumplom na przerwie w budzie. ja niestety po wyjsciu na fajke w firmie nie opowiadam kumplom (a zwłaszcza koleżankom - w tym sekretarce ;)) ze wczoraj wieczorem miałem zaje!@#$%^ streaka w RO i dziś będę miał nowe ubranko dla swojego Hansa/Iwana. Z drugiej strony znaczy to że jestem za stary na gry chyba. 
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #464 dnia: Sierpnia 02, 2011, 22:15:04 »
Rutkov - nie przesadzaj :-P
Jak Cię znam do szczęścia nie jest Ci potrzebne nic więcej niż Kar 98. Prawda ? :-D
" only mad men fly there where angels afraid to step... "